Volt már valaki Arctic Monkeys koncerten?
Nem, de én csak rosszat hallottam róla.
Részegek, mint állat, azt sem tudják, hogy mit csinálnak.
Eléggé szét voltak esve, nem volt valami nagy szám a hangzás, a számok közötti időkben kizárólag nagyképű, felvágós megnyilvánulásai voltak Alexnek. Összességében én nem igazán élveztem, hiányzott számomra a zene és a közönség felé mutatott alázat, vagy igazából nem is tudom pontosan. Én többet vártam tőlük, de lehet, hogy a többéves rajongásom idealizált elvárásai voltak ezek, és az ő koncertjeiken lehet, hogy elvárások nélkül baromi jól is lehetne szórakozni. Viszont amikor Alex és Miles Kane jöttek a Szigetre The Last Shadow Puppets koncertet adni, érdekesmód az egészen más élmény volt, teljesen máshogy nyilvánult meg Alex is, nagyon jó koncert volt, rengeteg energiával, erővel, és összhanggal.
De ez ne vegye el a kedvedet amúgy, szerintem az embernek mindenképp érdemes legalább egyszer látni és hallani a kedvenceit élőben. Ha magyar zenekarok koncertjeire gondolok, ahol ugye az ember évente többször is ott tud lenni, ott is van, hogy egy-egy koncert nem sikerül annyira jól, vagy csak neked nem megy annyira át. Lehet, hogy itt is ez volt... Ha valaki hozzám vágná ingyen a jegyet, mindenképp kimennék, adnék még egy esélyt nekik, de nem fizetnék érte semmiképp, mert annyira nem hoz már lázba. Mindenképp írj majd ide a koncert után, nagyon kíváncsi leszek a beszámolódra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!