Volt már valaki Arctic Monkeys koncerten?
Kb. 1 éve volt, hogy a TV-ben hallotam egy számukat...gyorsan meg is jegyeztem a szám végén feltüntetett előadót. Mai napig nem tudom miért, de nem hallgattam meg tőlük másik számot annak ellenére, hogy legalább 1 hónapig az új kedvencemet rongyosra hallgattam, a Brianstorm-ot :))
...Eltelt az az egy év, én nyárimunkában, a rádió bekapcsolva, MR2 Petőfi, zúgnak a gépek, én meg halálra unom magam...egyszer csak: I'm a puppet on a striiing - felkaptam a fejem - Tracy Island time traveling diamond coulda shaped heartaches - gondolkodom, gondolkodom... ez a hang nagyon ismerős - Come to find ya fall in some velvet morning - HÁT PERSZE!!!!! ennyire zenének még sosem örültem. Igazából nem a szám hangzása lepett meg , hanem a felismerés, hogy IGEN ők azok, őket hallgattam 1 éve :D
Ezen a héten minden mukanapon lejátszották az akkor még számomra ismeretlen R U mine? -t, és pár nap múlva meg is kerestem neten, telóra rátöltöttem, egész nap azt hallgattam.
Utána kibontakozott bennem az igazi rajongó...1 hét se kellet, már az eddigi összes album rajta volt a telefonomon :)) Úristen ilyen bandát még nem hallgatam, az összes számuk nagyon tetszik. Ha netközelen vagyok folymatosan a koncertjeiket nézem-hallgatom, interjúkat sajnos csak nézem, nagyon felületesen értem csak mit beszélnek, de jelentkeztem suliba angol faktra, bízom benne,hogy kis idő elteltével megértem őket :)
Na szóval fontosnak éreztem, hogy elmeséljem hogyan ismertem meg a zenéjüket, ugyanis magamból kiindulva mások története is nagon érdekelne, még ha nem is ilyen részletesen :)
Szóóval ha valaki volt már valamelyik koncerjükön, nem tartana nekem egy kisebb, akár nagyobb beszámolót?
Attól tartok sosem fogok kijutni egyre sem :( Ami eléggé lehangol, ugyanis nem árulok el nagy titkot, mikor azt mondom, hogy nagyon-nagyon kevés esély van arra, hogy hazánkban megjelenjenek... Na de amíg az a kis esély ott van én bizakodom, és mindent hátrahagyva, nem törődve semmivel elmennék az ország bármely pontjára :)
Várom a többi Arctic Monkeys-t szerető kommentjét
16/L
szia:) ez édes kis beszámoló:)
én pár éve hallottam a Fluorescent Adolescent-et hotdog.hu-n egy srác profilján, utána jó sokáig csak azt az egy számot hallgattam, majd volt egy ismerősöm, akitől meghallottam a 505-ot, és utána rájöttem, hogy nekem sokkal több Arctic Monkeys-t kellene hallgatnom:) gyorsan letöltöttem az albumokat (akkor még a Humbug se volt sehol), alapvetően akkortájt kezdtem érdeklődni az indie jellegű zenék iránt általánosságban, de a sarki majmok mindig kiemelt kedvencek voltak, még a nagyszerelmemet, a Muse-t is kiütötték az első helyről a szívemben :) szóval elég nagy rajongó lettem, azóta folyton várom, hogy legalább a környező országok valamelyikében koncertezzenek, elég valószínű, hogy kimennék értük :) Magyarországon szerintem nincs rá sok esély az elkövetkezendő időszakokban sem, ha mégis, akkor is csak Budapest jöhetne szóba szerintem, de kétlem. Bécsben reménykedem, de egyelőre azt látni, hogy pl. idén nyáron is amerikai turnéjuk volt lényegében, remélem legkésőbb a következő album után körbejárják Európát is, és valahova a közelbe sikerül eljutni:)
18/L
szia!!
jaj de jó ilyet olvasni :)
én megmondom őszintén az Olimpia megnyitóján (persze sajnos csak tévén keresztül) láttam őket játszani és egyből beléjük szerettem (: mindent tudni akartam róluk :D
felmentem y*utube-ra mondom meghallgatom a többi számukat és persze ráakadtam a flourescent adolescent-re is. poén h ezt a számot még évekkel ezelőtt hallottam és keresgéltem, eredmény nélkül..
és látom, hogy már 10éve létezik ez a banda.. sajnálom, hogy eddig nem ismertem őket de igyekszem pótolni :]
nagyon profik, ígéretesek, lehetnének elismertebbek a hazánkban is! nagy álmom, hogy elmehessek egy koncertjükre szóval én is úgy vagyok mint az 1. válaszoló ,ha Mo-ra nem is de Bécsbe jönnek arra szeretnék elmenni de oda is valószínűleg egyedül mivel a környezetemben nincsenek AM rajongók :S
csak úgy kíváncsiságból, miket hallgatsz még?
21/l
Szia, hát így ebben a műfajban csak őket hallgatom.
Igazából én ha hallgatok valamit, mindig csak 1 előadótól, mert olyankor rajongok :D
De volt már Three days grace, Avenged Sevefold, Tousand foot krutch, Disturbed stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!