Segítene valaki lefordítani? -Hello. Where were you yesterday afternoon? -I was at the zoo. It was great! There were a lot of animals. -What kind of animals were there? -There were monkeys, hyenas, otters.
Figyelt kérdés
-Were there any birds?-Yes,there were.There were owls, eagles,ostriches.Were there any dodos? -No,there weren't.They are extinct.But there was a gift shop and a playground.-Was there a fun-fair?no,there wasn't.But it was great fun...Oh.Andwhere wereyou yesterday afternoon?-I was at home.I was asleep in bed!2012. márc. 20. 14:26
1/2 zotyix14 válasza:
Hello. Hol voltál tegnap délután? -Én voltam az állatkertben. Nagyon jó volt! Sokan voltak az állatok. -Milyen állatok voltak? -Voltak majmok, hiénák, vidrák.
2/2 anonim válasza:
Helo. Hol voltal a tegnap delutan? - Az allatkertben voltam. Remek volt! Sok allat volt ott. - Milyen fele allatok voltak ott? - Voltak majmok, hienak, es egyebek.
- Voltak -e madarak? - Igen, voltak baglyok, sasok, struccok. Voltak-e dodok? - Nem, nem voltak. Azok kihalt allatok. De volt egy ajandekos bolt es egy jatszoter. - Vidampark volt? Nem volt. De azert jol szorakoztunk. Oh. Es te hol voltal a tegnap delutan? - Otthon voltam es aludtam.
( micsoda bena szoveg =)) ) ez olyan tipikus sulis angolkonyv lecke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!