Rockerek, Metallica rajongók! Mit gondoltok a St Anger c. albumról?
Kíváncsi lennék, ti hogy vagytok vele, nekem ugyanis nem igazán tetszett. Sőt, a többihez képest szerintem borzasztóan rossz, főleg a hangzásvilág, de ez már az én bajom. :) Érdekelne mások véleménye, mit szerettek, mit nem szerettek az albumon, esetleg melyik szám tetszik/nem tetszik róla.
!!!Nem veszekedés elindításának céljából írtam ki a kérdést! A saját véleményemet írtam le, amivel nem célom senkit megbántani, és szerintem nem is kell rajta megsértődni. Ha úgy érzed nem tudsz kultúráltan válaszolni, kérlek ne pazarold az időmet/idődet értelmetlen, primitív, anyázós kommentek írására. Köszönöm a válaszokat előre is. :D
Halihó.
Igen, nem a legjobb albumuk, viszont van benne valami, ami különlegessé teszi szerintem.
A hangzása se tökéletes, viszont a szövegeik nem rosszak.
Nyílván össze se lehet hasonlítani a 80-as évekbeli énjeikkel, mára elvesztették azt a thrash hatást, amit akkor produkáltak, de talán ez normális is, hisz öregednek.
Összeségében, nem egy kiemelkedő album, de szerintem hallgatható
Tömören: xar. Igen, igen, klisé a Metallicát utálni a Load-Reload-St. Anger "szarháromság" miatt, de teljesen megérdemlik. Én pl. azt hittem, hogy a Loadnál és a Reloadnál nem tudják lejjebb adni a színvonalat, de kiderült, hogy tudták. Szerencse, hogy a Death Magnetic-kel és a Hardwired...-del visszatértek a thrash-hez.
Nem vagyok Metallica fan, de megszerettem őket, viszont az a három album továbbra is a karrierjük mélypontja. Főleg a St Anger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!