Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A HammerFall jó együttes...

A HammerFall jó együttes szerintetek?

Figyelt kérdés

A köreimben nem sokan ismerik.Egy haveromnak megmutattam egy számukat és tetszett neki.

Biztosan nem olyan ismert mint az Iron Maiden vagy a Metallica de megközelítőleg van olyan jó szerintetek?

Még ha nem pont az a műfaj..

[link]

[link]

Aki nem szereti a Metalt és a rockot,az ne válaszoljon ha lehet. :)

2018. febr. 10. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, bár főleg a régebbi dolgaikat.
2018. febr. 10. 15:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A Dragonforce a kedvencem ebből a műfajból, de a Hammerfallt is szeretem.
2018. febr. 10. 23:23
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Zenéről vitatkozni... Pfff...

Nem szeretem, de attól még lehetnek jók. Nyilván nem annyira népszerűek, mint pl. a Maiden, de ha az eladott lemezek száma alapján határoznánk meg, mi a jó, akkor lehet, hogy dzsásztinbíber vezetne. Szóval ez a kérdés ökörség.

2018. febr. 11. 10:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen.Mert a tini p*csák jobban szeretik a nyávogós páwa fiúcskákat..
2018. febr. 11. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
19%

Azért valljuk be, a Hammerfall elég nyávogós mondjuk egy Motörheadhez képest.

Ettől még lehet jó. Másnak, nem nekem. De neked meg azzal nem kéne foglalkozni, hogy nekem mi tetszik. Neked tetszik, ennyi, itt véget is kéne hogy érjen a történet.

2018. febr. 11. 15:07
 6/10 Tom Benko ***** válasza:
100%
Szerintem igen.
2018. febr. 12. 12:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Ember.Nem kötelező válaszolni ha nem akarod,hogy tudjam,hogy te mit szeretsz.Csak érdekel más véleménye.Ennyi.
2018. febr. 12. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Pont azért választoltam, mert ha kíváncsi vagy a véleményemre, hát nem titok. Viszont engedtessék meg nekem, hogy kommentárt is fűzzek hozzá, miszerint értelmetlennek tartom az ilyesféle farokméregetést, hogy ki szerint kemény meg kiszerént puha egy zenekar.
2018. febr. 12. 15:20
 9/10 A kérdező kommentje:
K
2018. febr. 12. 19:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyik kedvencem.És rengeteget tettek azért,hogy a tiszta énekű,dallamos heavy metal visszakerüljön a köztudatba.És nem utolsó sorban hatalmas koncertbanda!
2018. jún. 11. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!