Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az AWS zenekar szerintetek...

Az AWS zenekar szerintetek nem szánalmas?

Figyelt kérdés

Mert szerintem azok, zeneileg valami elképesztően gagyik.

1 szám abból áll hogy 2 riff ismételgeti egymást, és az összes számuk ugyan arra a sémára épül fel.

Unalmasok, konkrétan tiknek és poppsoknak való gagyi.

2018. máj. 10. 11:06
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
50%
Elég kommerszek, és gagyik, de ennek ellenére mégis velük foglalkozunk, te feltettél róluk egy kérdést, mi meg válaszoltunk rá, szóval megint elérték a céljukat. A negatív reklám is reklám...
2018. máj. 12. 15:44
 12/46 anonim ***** válasza:
97%

Először nekem se tetszett, de a döntős előadásuk szerintem egyáltalán nem volt gáz. Amúgy totál nem vágod miről szól az Eurovízió. Belinkelsz egy 5-10 éves zsírosdeszkametál számot, amiből nem metálosként kábé 5 másodpercet bírtam, és akkor ezt küldjük ki inkább.

Amúgy meg ha nem tudsz azonosulni a fesztivállal, akkor már szót emelni. Engem sem érdekel, és nyugodt vagyok mint Mucsi Zoltán.

2018. máj. 13. 19:21
 13/46 anonim ***** válasza:
94%
*kár szót emelni
2018. máj. 13. 19:22
 14/46 anonim ***** válasza:
60%
A Leander Sucks-nál azért jobbak.
2018. máj. 13. 19:58
 15/46 anonim ***** válasza:
56%

#8 Kikre érted azt hogy "alterek"? Ez már megint valami metalos beszólás az alternatív rock rajongóknak?

Megjegyzem, hogy az alternatív rock művészileg magasabb rendű a metal bármelyik típusánál. Természetesen nem az AWS-re gondolok, mert nem érdekelnek engem, de pl. a Radiohead egyértelműen a rockzene 1949 óta tartó fejlődésének csúcspontja, ahonnan láthatóan nem lehet tovább fejlődni.

2018. máj. 13. 20:14
 16/46 anonim ***** válasza:
29%
A kalapács az tetszik nekem is. De ilyet úgyse küldenek soha, mert mint tudjuk a minőség és a kommersz kizárja egymást, és hát az Eurovízió a kommerszről szól. Elég ha megnézed mi nyert tegnap...
2018. máj. 13. 20:25
 17/46 anonim ***** válasza:
26%

# 15

Az altert nem mint zenei stílust értettem, hanem, mint olyan embreket, akik mindentól óckodnak, ami mainstream. Sokan vannak, akik szerint a rock felsőbbrendűbb, de igazán nem tudják megmondani, hogy miért, közben pedig egy Bieber szám is többet tesz le zeneileg az asztalra.

2018. máj. 13. 20:36
 18/46 anonim ***** válasza:
31%
#17 Bocsi, akkor elnézést kérek!
2018. máj. 13. 21:01
 19/46 anonim ***** válasza:
78%

Ő arra a típusra gondolt mint amilyen ez a "kommerszező" gyerek is...

Nem ért a zenéhez, nem tud érvelni, így csak azt tudja kritizálni, hogy valami mainstream, de számára sem a valós értékek fontosak egy esetlegesen jó undergraund zenében, hanem jó érzés a lelkének, hogy Ő egy kifinomultabb kisebbséghez tartozik: "alter".

De az egyáltalán nem igaz, hogy minden ami kommersz az rossz, sörben sincs így.

Ha a Radiohead a kedvenced (nekem is), akkor ajánlom a Rishloo és a Tool, progresszív metál/rock együtteseket.

Előbbi nem annyira mély, de talán könnyebben fogyasztható és a Radioheadből is ihletődtek a srácok... Utóbbi pedig a progresszív metálnak az ami az alternatív rocknak a Radiohead.

Baromi jó, bár kicsit nehéz volt rá állnom, de valamiért mégis mindíg vonzott, ezért próbálkoztam és már be tudom fogadni, s imádom.

2018. máj. 13. 23:26
 20/46 anonim ***** válasza:
49%
Imádom ezeket a világot kizárólag feketén és fehéren látó arcokat. Szóval szerinted ha utálom a mai kommersz zenét, akkor csak undergroundot hallgatható hülyegyerek lehetek? Hát nagyon mellélőttél, mert semmilyen underground zenét nem hallgatok. Nem az a bajom a mai zenével hogy maizene, és élből utálni kell, hanem mert egész egyszerűen értékelhetetlen, mindent géppel készítenek, az énekeseknek nincs hangja és minden szám a dugásról, a partiról meg a rosszfiú életmódról szól. Hidd el, hallgatok én mainstream zenét, csak nem 2018-ból, hanem 1988-ból. Depeche Mode, Bon Jovi, Scorpions, ezek megvannak? Ezek is enyhénszólva mainstream zenék voltak a maguk korában, mégis imádom őket, mert ezek még zenék voltak. A mai zene szimplán botrányosan rossz, ezért utálom, nem pedig azért mert divat utálni a mai zenét. Nekem ami ma készül az nem zene, tisztelet a kivételnek.
2018. máj. 13. 23:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!