Az AWS zenekar szerintetek nem szánalmas?
Mert szerintem azok, zeneileg valami elképesztően gagyik.
1 szám abból áll hogy 2 riff ismételgeti egymást, és az összes számuk ugyan arra a sémára épül fel.
Unalmasok, konkrétan tiknek és poppsoknak való gagyi.
Először nekem se tetszett, de a döntős előadásuk szerintem egyáltalán nem volt gáz. Amúgy totál nem vágod miről szól az Eurovízió. Belinkelsz egy 5-10 éves zsírosdeszkametál számot, amiből nem metálosként kábé 5 másodpercet bírtam, és akkor ezt küldjük ki inkább.
Amúgy meg ha nem tudsz azonosulni a fesztivállal, akkor már szót emelni. Engem sem érdekel, és nyugodt vagyok mint Mucsi Zoltán.
#8 Kikre érted azt hogy "alterek"? Ez már megint valami metalos beszólás az alternatív rock rajongóknak?
Megjegyzem, hogy az alternatív rock művészileg magasabb rendű a metal bármelyik típusánál. Természetesen nem az AWS-re gondolok, mert nem érdekelnek engem, de pl. a Radiohead egyértelműen a rockzene 1949 óta tartó fejlődésének csúcspontja, ahonnan láthatóan nem lehet tovább fejlődni.
# 15
Az altert nem mint zenei stílust értettem, hanem, mint olyan embreket, akik mindentól óckodnak, ami mainstream. Sokan vannak, akik szerint a rock felsőbbrendűbb, de igazán nem tudják megmondani, hogy miért, közben pedig egy Bieber szám is többet tesz le zeneileg az asztalra.
Ő arra a típusra gondolt mint amilyen ez a "kommerszező" gyerek is...
Nem ért a zenéhez, nem tud érvelni, így csak azt tudja kritizálni, hogy valami mainstream, de számára sem a valós értékek fontosak egy esetlegesen jó undergraund zenében, hanem jó érzés a lelkének, hogy Ő egy kifinomultabb kisebbséghez tartozik: "alter".
De az egyáltalán nem igaz, hogy minden ami kommersz az rossz, sörben sincs így.
Ha a Radiohead a kedvenced (nekem is), akkor ajánlom a Rishloo és a Tool, progresszív metál/rock együtteseket.
Előbbi nem annyira mély, de talán könnyebben fogyasztható és a Radioheadből is ihletődtek a srácok... Utóbbi pedig a progresszív metálnak az ami az alternatív rocknak a Radiohead.
Baromi jó, bár kicsit nehéz volt rá állnom, de valamiért mégis mindíg vonzott, ezért próbálkoztam és már be tudom fogadni, s imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!