Mire lehet számítani a Lana Del Rey sziget koncin?
Figyelt kérdés
Volt már valaki Lanán? :) nem szeretnék úgy járni, mint azok akik Rihannán voltak...2018. máj. 5. 23:39
1/4 anonim válasza:
beírod szépen youtube-ba hogy "lana del rey live 2018" és már meg us van a válasz a kérdésedre.
amúgy annyi, hogy a dal közben playbackről megy, szóval alig lehet hallani a hangját. meg többet táncol, mint énekel.
ha a fesztiválokon is ugyanolyan lesz a show, mint a turnén, akkor egy felejthetetlen élmény lesz. nagyon rámegy a látványvilágra. talán jobban is, minthogy playback nélkül, normálisan énekeljen.
2/4 A kérdező kommentje:
hát jah,.. kicsit jobban megerőltethetné magát..
2018. máj. 15. 11:09
3/4 anonim válasza:
Kár, hogy én nem leszek ott. Mondjuk nem sokat szokott énekelni, meg leegyszerűsiti a dalokat...
4/4 anonim válasza:
Szerintem elég jó lesz, ha az eddigi koncertjeiből indulok ki. Ez nekem személy szerint nagyon tetszett, többször is végignéztem már: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!