Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudnék memorizálni egy...

Hogyan tudnék memorizálni egy zenét gitáron, úgy értem, nektek milyen módszereitek vannak, amivel megtudom jegyezni, tanulni kottából?

Figyelt kérdés

Elég lassan megy, hogy folyton meg kell állnom, és hajtanom a következő oldalra. De valamiért nem akar soha a fejembe menni. A dal maga megvan, ott van a fejemben, már lejátszottam egy párszor, és a zene ott van a fejemben, fel is ismerném a hangokat, de nem tudom gitáron már lejátszani fejből. Ebben kérem a segítségeteket!

Ha valami nem volt világos, akkor nyugodtan kérdezzetek vissza, mert szerintem eléggé katyvaszosan írtam, legalábbis próbáltam leírni.

Előre is köszi! :)

2018. márc. 23. 20:41
 1/4 A kérdező kommentje:
2018. márc. 23. 20:42
 2/4 anonim válasza:
Gyarkorolj nagyon sokat én azt szoktam. Akár ütemenként vagy soronként és úgy lehet hogy neked könnyebb mengtanulni.
2018. márc. 24. 07:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Majd megpróbálom, akkor úgy. :)

Köszi! :)

2018. márc. 24. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlás.
2018. márc. 29. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!