Nektek vannak módszereitek?
Figyelt kérdés
Sziasztok 16/f vagyok körülbelül 105 kg és 174cm El kezdtem a fogyókúrát és az elején nagyon sok le ment és továbbra is csinálom ezzel 1 a baj hogy vannak olyan napok amikor megszegem a fogyókúrát és zsíros ételeket eszem ami tudom hogy nem helyes Nektek van valami módszeretek hogy hogyan tartsátok vissza a zsíros ételeket?2017. jún. 18. 22:00
1/4 anonim válasza:
Figyelj szerintem azert nem baj ha egyszer ketszer van "csalos napod" es meg engeded magadnak hogy egyel valami zsirosat :)
Amúgy ne csak fogyokurazz hanem sportolj is ha nem is kondiban vagy valami akkor a youtubeon talalhatsz rengeteg otthon is konnyen elvegezheto gyakorlatot ami segithet a fogyasban :)
2/4 anonim válasza:
Igaza van az egyesnek, sportolj. Az elején akár csak séta vagy bármi, aztán futás, bicikli, úszás, konditerem, de akár otthoni erősítő gyakorlatok. Hajrá, ne add fel, sikerülni fog! ;)
3/4 anonim válasza:
Sportnak szerintem jó lenne az úszás,az nem terheli az izületeid.A másik hogy fogyókúra alatt remélem jól összeállított szálkásító diétát értesz és nem éhezést vagy zsemle parizer kombót.Ha normális diétán vagy akkor : igazából te tudod mennyire fontos számodra.Belefér a félre kajálás vagy sem.(Nálam beleszokott férni,nem versenyre készülök.)Esetleg ha a válasz hogy nem fér bele akkor mikor érzed hogy összeennél vmit menj el sétálni vagy vmi.Nálam ez szokott bevállni ,elterelem a gondolatom.Ha fogyó alatt éhezést érted akkor változtass.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat nem úgy értettem hogy nem eszek semmit "fogókúra" Alatt hanem úgy hogy Csirkemell zöldségek stb.. És ezeknek hála 140kg ról indulva le fogytam csak nem igazán tudom vissza tartani Köszönöm a Válaszaokat és a tanácsokat
2017. jún. 19. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!