Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik együttes volt meghatáro...

Melyik együttes volt meghatározobb alakja a "rock zene történelmében"? Led Zeppelin Vagy AC/DC. (? )

Figyelt kérdés

Melyik az az együttes amely többet "letett az asztalra"?

Igen-Igen,nem teljesen ugyanaz a műfaj.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM

Tudom,hogy sokak unják már ezeket a kérdéseket de engem ez érdekel.Szerintem a Led Zeppelin Jimmy Page miatt.

2018. febr. 14. 20:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi helyesírási hibáért.
2018. febr. 14. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
E kettő közül voltaképp azt mondhatjuk, hogy "egyértelműen" a Led Zeppelin.
2018. febr. 14. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a Led Zeppelin. Elég összehasonlítani a Wikipédián a két bandánál a "Legacy" bekezdést, az mindent elmond. De amúgy is, az AC/DC zenéje se olyan innovatív, se olyan sokoldalú nem volt, mint a Zeppeliné, szóval utóbbi már csak azért is nagyobb hatást gyakorolt, mert nem csak nagy a hatásuk, hanem szerteágazó is.
2018. febr. 14. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

'Jézus....

Én nem értem.... Sokaknak a rock az ACDC-t jelent amikor a Zeppelin, a Rainbow, a Deep Purple, a Rolling Stones és társaik a rock. A többi csak ivadékuk, amikor a rock már nem bírt rendesen megújulni és jöttek a slágerszámok "rock" bandáktól. Egyszóval Zeppelin, de fogalmam sincs miért kérdés ez.

Amúgy mindenki azt hallgat amit akar, de nem kell egy kalap alá venni zenéket, bandákat. És mindig emlékezzünk hol kezdődött el a szabad zene!

2018. febr. 14. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2018. febr. 14. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Led Zeppelin. Az AC/DC nem rossz, de igencsak túlértékelt. A rockzene aranykora 1967 és 1975 között volt. Az utolsó tökéletes rocklemez meg az Animals volt a PF-tól (szerintem).
2018. febr. 15. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mondjuk jobb szeretem az AC/DC-t, de amúgy a Led Zeppelin volt a meghatározóbb együttes a rock történelemben.
2018. febr. 19. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!