A VAN HALEN és a LED ZEPPELIN híres rock együttes?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 15:10
3/11 anonim válasza:
HÁT AKI ROCKER ÉS NEM ISMERI AZ NEM ROCKER:D
4/11 anonim válasza:
Ez a legtöbb ember alapműveltségébe beletartozik. Csak a tuctuczenén nevelkedett melírhajú köc$ögök nem tudják, hogy eszik-e vagy isszák
5/11 A kérdező kommentje:
Azért irtam ki mert egyik osztálytársam azt mondta hogy ezek no name együttesek.
És kiváncsi voltam rá hogy tényleg igaza van e.
De ezekszerint nem :)
2011. máj. 11. 15:18
6/11 anonim válasza:
hát meglehet, hogy az osztálytársad lóf@sznyit konyít a rockzenéhez. a vanhalen és a led zeppelin a hard-rock és a metál úttörői, alapművei, elévülhetetlen érdemeik vannak. és még lehetne sorolni rengeteg ilyen zenekart, amik sajnos a mai generációnak már semmit nem mondanak. pl, whitesnake, grand funk railroad, running wild, BTO, thin lizzy stb...
7/11 barta kinga válasza:
SZRINTEM ALED ZEPPELIN A JOBB DE AZÉN KEDVENCEM EUROPE EGYÜTTES
8/11 anonim válasza:
híres volt!!!! már kimentek a divatból ezek a szarok szerencsére
9/11 anonim válasza:
Híres együttesek, természetesen.
10/11 anonim válasza:
híresek, de az ismeretükön nem múlik rocker vagy e vagy nem. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!