Nektek melyik együttes jön be jobban? AC/DC, Rolling Stone, KISS, Nirvania, Green Day, Led Zeppelin, QWEEN, Linkin Park
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 00:19
2/20 anonim válasza:
Régen a Green Dayt mondtam volna
Ma pedig....ma is a Green Day :D
De az összes jó:)
4/20 anonim válasza:
Ezek közül nehéz választás, mert szinte mindtől van pár szám amit nagyon szeretek, de igazán nem ismerem őket annyira hogy egész albumokat tudjak fejből és némelyiket még szeretném jobban megismerni. Legyen a green day mert volt egy nagy green dayes korszakom és még talán tőlük van a legtöbb imádatos szám.
5/20 anonim válasza:
Linkin Park - első három albumig. Utána már nem jön be. Amúgy a Nirvana az adja nagyon, de az összes többinek vannak jó számai.
6/20 anonim válasza:
Ha egyet kellene választani, akkor nekem egyértelműen Led Zep. Amúgy a Kiss-t és a Gren Day 2006 utáni dolgait kivéve a felsoroltak közül az összes többit szeretem :)
7/20 anonim válasza:
A Linkin Park kakukktojás, mert az nem rock. Az összes többit nagyon szeretem.
8/20 anonim válasza:
Mamár lehet, hogy az LP nem igazi zúzdarockot játszik, de a legelső albumjuk elejétől a végéig nagyot üt.
10/20 anonim válasza:
#8 Attól, hogy valamiben elektromos gitár van, még nem feltétlenül rock. A Linkin Park rockos hangszerelésű hiphop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!