Segítenél Cort (gitár) vásárlási ügyben?
Köszönöm a választ!
És összevetve az X1-est a hasonló árfekvésű gitárokkal mint pl.: Vorson EDG-48 , mennyivel jobb egy Cort? (Tudom, hogy fényévekkel , csak azért írtam a Vorson-t példának mert arról tudom hogy lehet packban vásárolni sokkal olcsóbban mint egyenként) Mert a Cort X1: 34 ezer Ft a Vorson 32 ezer ft , az erősítő 10 ezer forint de pack-ban a Vorson csak 37 ezer (gitár, erősítő, pengető , hangolókulcs, tok , kábelek , heveder. )(Tehát csak + 5000 Ft a hozzávetőleges 15 ezer forint helyett)
hát
egyébként igazad van, ibanezből az a gitár a jó, ami 200fölött van. Ugyanezt a minőséget megkapod a cortnál 100ért. De ahogy nézem, te egy olcsóbb, tanuló gitárt szeretnél venni.. Csak a cortot tudom javasolni:D Egy 60-80ezres ibanez ér annyit mint egy 30-40ezres cort:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!