Gitár vásárlási tippek, tanácsok, ötletek?
Hát konkrétumok még nem igazán merültek fel. :) Sajna a közelemben nem nagyon van ilyen emberke. :/ Én köbö maximum most 15 ezret adnék egy gitárért, ennyiből szerinted már kaphatok jó fajta gitárt? Bár én full nem értek hozzá :) szóval nem vágom, hogy mi a különbség egy 8ezer Ft-os gitár meg egy 340ezres között... :P biztos szebb hangja van, meg ilyesmi, de hát akkor is.
Na de, ha majd meg lesz, akkor, hogy kezdjek neki? Nézegettem ezeket a gitározással foglalkozó oldalakat is ezzel kapcsolatban, de szerinted, mivel is kell elkezdeni?
Hát, akusztikusból talán használtan vannak jók ennyiért, de egyébként van különbség, ha nagyonolcsó tescos gitár, akkor még a hangok sem fognak szólni, mert annyira szar:D Olcsóbb akusztikus gitárok közül, talán az ibanezek megbízhatóak, újonnan már kaphatsz 30ért egyet, talán használtan akkor 20 körül is, azon már lehet nyomni:D
nézz szét a gitarshop.hu oldalon, ott találsz sok gitárt:D
Szerintem újat ne is keress ennyiért.
Használtan nézegess a neten, ha találsz valamit, inkább rakd be ide, nehogy átverjenek :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!