Mitől is jobb és híresebb?
Az kizárt dolog, hogy bármelyik kettőjük közül a világ legjobb enekese lenne.
Jackson legalább egyedi volt, tehetséges, egy jelenség, Ed Sheeran viszont csak egy felkapott sztárocska. Nem fognak sokáig emlékezni rá.
Nézz meg egy Michael Jackson előadást, majd nézz meg Ed Sheeren előadását. És többé nincs szükség érvelésre.
(A "jobb" , "legjobb" , vagyis a fokozása egy melléknévnek a művészetben nincs, hiszen egy szubjektív műfaj. Kinek a pap, kinek a papné. Persze, van objektív, és technikai része is az éneklésnek [hamis vagy tiszta,díszítések...], de kinek ez , kinek az tetszik. )
Michael Jackson vérbeli tehetség volt, és 5 éves kora óta színpadon állt. Mint, ahogyan ő is írta önéletrajzi könyvében, hogy sok előadó mondja, hogy ők az utcán kezdték , őket az utca nevelte; ő pedig ahogy írta "engem a színpad nevelt, én vérbeli előadó vagyok."
Michael Jackson egyedi volt, tudta, hogy csak "új időknek új dalaival juthat fel az Olümpusz csúcsára" (mint, ahogy Ady írja.)
Michael Jackson alázatos volt, tudta, hogy sosem szállhat fejébe a dicsőség, mert Isten adta a tehetségét, de ha nem él vele helyesen, el is veheti. És ezt sosem felejtette el.
Hiteles is volt, mert a legtöbb dalát ő írta, de amit neki írtak, azt is szívből énekelte és adta elő.
Maximalista volt, és csak azzal volt hajlandó dolgozni, aki szintén addig hajtott, még össze nem esett.
EMBER, HITELES, TEHETSÉGES, MAXIMALISTA, ALÁZATOS, KREATÍV ÉS INNOVATÍV, SZÍVVEL ÉS LÉLEKKEL DOLGOZIK.
Azért mert egy sztárnak jó lett a
dala nem azt jelenti hogy ő sokkal jobb mint MJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!