Dobrády vagy Kovács Ákos a jobb? Melyikük a híresebb? Melyik Ákost szeretik többen?
Szerény véleményem szerint Kovács Ákos jobb.
De kevésbé híresebb, mint a másik és a másikat többen szeretik.
Ha neked Kovács Ákos zeneileg nulla, akkor te nagy hülye vagy. Természetesen azért szerzi maga a számait, azért írja a szövegeket, azért adott ki verses köteteket, emrt tehetségtelen.
Minden bizonnyal...
A kérdésre pedig megadtam a választ ebben a hozzászólásban.
ilyenkor szégyellem, hogy magyar vagyokxD
ilyen válaszokat... "művészi tehetség pedig 0". A Dobrády Ákost én valóban nem kultiválom, De Kovács Ákosra ilyet mondani... Azt én megértem, ha nem jön be különösebben a zenéje és/vagy a személyisége, de őszintén... láttál te már Ákos koncertet? Vagy az előkészületeket, akár egy stúdióalbumra? Én sem szeretem Michael Jacksont, de azért eszembe nem jutna rá azt mondani, hogy nulla, nem még azt, hogy tehetségtelen. Kicsit gondolkodj, mielőtt írsz. Ákos az egyik leghíresebb - és legmegosztóbb:) - előadó Magyarországon. És nagyon érti a dolgát, meg azok is, akik körülveszik.
A másik: "21 században ilyen marhaságot hallgatni?"
Ha ilyen idióta lennék, mint te, zsákot húznék a fejemre, és meg se szólalnék. Vicc... Ennyi erővel, Úr Isten! Metallicát, Depeche Mode-t hallgatni a 21. században???? Be kéne tiltani tiltani nem? Meg a 2001 előtt készült filmeket is el kéne égetni az egész világon.
Gondolom, te azok közé az emberek közé tartozol, aki két hétig hallgat egy aktuális "hűű de nagy slágert", aztán 1 hónap múlva már kiröhög egy másik embert, ha még mindig ezt hallgatja, mert az "ciki". Csak egy probléma van: az ilyen embereknek nincs stílusuk. Törődj bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!