Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Hogyan szereztek...

Gitárosok! Hogyan szereztek motivációt, amikor mélyponton vagytok?

Figyelt kérdés

Mostanában elég sokszor megy el az önbizalmam a gitározással kapcsolatban, és néha a motiváltságom is félig-meddig cserben hagy. Tanárhoz sajnos nem tudok eljutni, aki néhány tippet adna, hogy fejlődjek, ezért máshogy kell megoldanom (internet, illetve nagyobb gitárosoktól való tanulás). Gyakran teljesen kétségbe vagyok esve, mert nem tudom eldönteni, jól csinálom-e, hiába mondja mindenki, hogy jó. Próbáltam tartani egy kisebb szünetet, de 1 nap után visszajött a motiváltságom, ezért úgy döntöttem, hogy újra kézbe veszem a gitáromat, majd megint mélypontra kerültem 1 pillanat alatt.

Veletek volt már hasonló? Hogyan lehet ebből "kilábalni"?

2018. jan. 13. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pakold youtube
2018. jan. 13. 23:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Van kint néhány videóm, de az utóbbi időben nem tudtam feltenni semmit, most tervezek újra :)
2018. jan. 13. 23:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Addig marad 1 doboz hideg Kőbányai komótos elszürcsölése, miközben szépen kúszik fölfelé az inspirométer mutatója... :)
2018. jan. 14. 00:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Meghallgatom/eljátszom azt a zeneszámot, ami miatt elkezdtem gitározni.
2018. jan. 14. 01:05
 5/7 Mojjo ***** válasza:
100%

Hallgass sok zenét. Gitárosat. Akár nyugodtan tedd is félre a gitárt egy kis időre, hadd ülepedjenek a dolgok.

És emlékeztesd magad arra, hogy a gitározás egy hobbi (ha cak nem ebből akarsz majd megélni persze). Nincsenek kötelezettségek, nincsenek muszájok. Akkor és azért játszol, mert jól esik.

Esetleg írj magadnak egy fejlődési tervet. Tűzz ki célokat, ha ez motivál, tűzz ki akár határidőket is rájuk. Próbáld megtervezni, hogyan szeretnél haladni. Pár napig nem is kell gitár, addig csak kutakodj, nézz alaposan utána mindennek és simán csak próbálj egy tantervet kidolgozni magadnak, amit végigkövethetsz.

2018. jan. 14. 02:13
 6/7 anonim válasza:
100%
Régebben előfordult velem ilyen, mostanában már szerencsére nem. De nekem az segített,ha olyan témájú/stílusú gitárzenéket hallgattam, amiket szerettem/amik nagyon tetszettek. Ezek után mindig előjött bennem az az érzés, hogy szeretném ezeket megtanulni/szeretnék jobb lenni. Voila, meg is volt a motiváció. A sikertelenségnek pedig nem szbaad a kedved szegnie, semmi nem megy elsőre tökéletesen. Ha pedig nagyon megy a kitartó gyakorlás ellenére sem, hanyagold egy darabig a gitározást vagy csak azt a számot. VElem nagyon sokszor előfordul,hogy nem nagyon ment a darab, hagytam, megpróbáltam eljátszani pár nap után és sokkal jobb lett. Csak fel a fejjel :)
2018. jan. 19. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hogy mindig becsajozom amikor mélyponton vagyok zeneileg. Lehetőleg olyan lánnyal aki rajong érte. De például a szomorú csalódás is csodákat művel a hangszeren.
2018. jan. 23. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!