Gitártanulás ennyi idős korban?
18 vagyok, most kaptam kaptam egy Aria gitárt, hogy mentsem meg a kárhozattól, és lelkes vagyok az ügyben :D
Ha elkezdem, és tényleg odateszem magam; vihetem még valamire a témában, vagy ahhoz már késő?
Nincsenek nagyon ilyen ambícióim, csak kíváncsi vagyok a véleményekre; méginkább a tapasztalatokra :)
Jó eséllyel nem leszel Santana, de megtanulhatsz nagyon jól gitározni. És van egy csomó együttes akiknél 4 akkord is elég :)
Szóval nyugodtan belekezdhetsz ha érdekel.
Miért ne lehetne Santana?
Van valami biológiai alapja a feltevésednek, hogy 18 évesen rosszabbul tanul az ember?
Ha most itt jönne valaki, aki (vagy ha akár a többség) azt írná, hogy esélytelen az együttes, akkor mi lenne a gitár sorsa?
Nagyon sok örömet tud szerezni a zenetanulás neked is, másoknak is, együttes nélkül is, úgyhogy kár lenne meg se próbálni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!