A got7 számai miért nincsenek fent spotifyon?
Figyelt kérdés
Imádom a számaikat, de csak egy van fent spotifyon és én ott hallgatok zenét. Nem értem, hogy miért nem rakják fel őket, egyáltalán nem népszerűtlenek és náluk kisebb bandák számai is fent vannak. Sok ilyen van még, de nekik még profiljuk sincsen fent. Valaki tudja miért?2018. jan. 6. 16:39
1/4 anonim válasza:
Az ami fent azt sem ők rakták fel. És ha megnézed az összes JYP előadónak a száma nincsen fent. A Twice-nak is csak a japán verzió. Szerintem nem lehetséges nekik, hogy feltegyék.. :(
2/4 Mark Tuan mókuskája válasza:
A GOT7 számok közül a Never Ever fennt van de csak az szerintem mert a többit nem találtam :/
3/4 anonim válasza:
Frissítés!!! Fent vannak, megtaláltam őket!!
4/4 A kérdező kommentje:
igeen, én is. olyan boldog vagyok :D
2018. ápr. 7. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!