Miért nincsenek dubstep fanok?
17/f
Baranya megyében élek, és feltűnt milyen alacsony a dubstepet hallgatók száma. Van kb 4/5 olyan ismerősöm akikkkel szeretjük ezt a műfajt, de kb rajtuk kívül senki sincs.
Kedvenceim: excision, skrillex, getter, teminite, knife party stb.
Lemezkiadókból: dsg, owsla, ukf, Best droops ever stb.
Mostanában egyre komolyabban foglalkoztat minket ez a műfaj, meg a dj világ. És szoktunk néha mixelgetni, zenéket alakítgatni, videókat nézni hogy csinálják a nagyok stb.
Nagyon meguntáltunk menni szórakozó helyekre ahol felháborító hogy mit művelnek a dj-k. És az a baj hogy itt kb mindenhol ez van. Baromi elkeserítő hogy 1000 éves régi számokat nyomnak, szar átváltásokkal, elvicceskedve. Nem értem miért van ez??
Mert mi szeretünk minden más műfajt is és igaz hogy legjobban most ez áll hozzánk legközelebb, de mégis attól függetlenül, kivagyunk ettől a kkomolytalanságtól és igénytelenségtől. Nem veszik komolyan a dolgukat és ezért lesz szar az egész.
És visszatérve a kérdésemhez, nem tudom egyszerűen megérteni, hogy miért nincsenek emberek akik szeretik ezt a műfajt?
A rockerek, metálosok mindig elvannak mert van nagy bandájuk közösen, többen élvezik a műfajt. Dubsteppesekből miért nincsenek??
Kár hogy nincs fórum ahol lehetne hirdetni hogy ki miket, kiket szeret, meg ahol lehet beszélgetni ilyen egymással a dubsteppeseknek.
Miért nem alakult ki Magyarországon ez a műfaj??
Kérem előre olyan kommentelők írjanak akik szeretik az ilyen zenéket, (dubstep, trap, deephouse, stb.) és ne a műfajt ocsárolják. Hanem olyan írjanak akik javarészt egyetértenek és hasonlóképp látnak dolgokat.
Előre is köszönöm!
Magyarország nagyrésze (tapasztalataim szerint) rock és metál hallgató
a dubstep számomra sem kedvenc műfaj pedig electros vagyok(számomra sok)
a szórakozóhelyes dj-ek nagyrészben minimalt, psytrancet és EDM-et játszanak, azért mert ők is ezeket szeretik a legjobban és azért ha megkérdezel 10 embert akkor ebből 8 azt mondja, hogy a The Chainsmokers-t jobban szereti mint Skrillexet (ha electrosokat kérdezel meg, mert ha random mbereket kérdeznél akkor kb. 6 rock/metált, 3 EDM/pop és talán lenne 1 aki dubstepet mondana)
remélem érthetően írtam le :D
Köszi a válaszod, igen érthető volt nagyjából. :D
A dubstep egy elég nehéz műfaj én megértem mert nagyon sajátos, változatos és összetett, kreatív. És pont ezért szeretem nagyon mert annyira sajátos és más mint a többi. Meg mert mindig tud mutatni vmi újat. De azt sose értettem hogy miért utálják olyan szélsőségesen az emberek. Nagyon elutasítóak. És akik meg még picit is szeretik azok meg mindig a régi klasszikus skrillexeket ismerik és szeretik. De mást nem. Nem nyitnak új dolgok felé.
De miért???!! 😕
Nem értem teljesen az utolsó 2 válaszolót. Nekem van pár nagyon jófej rockeres, metálos ismerősöm és mégis szeretik a dubstepet. Bár nem nagyon hallgatják, de amiket rakok azok mindig bejönnek nekik.
Én itt arra gondolok főleg hogy mennyire nincs egy csomó embernek semmilyen ízlése, igénye a zene iránt. És hogy mennyire nem érdekli őket semennyire sem és kb minden igénytelen tömegszarral beérik. Csakhogy menjen vmi a háttérben. De kérdéseim nagyrészére továbbra sem kaptam választ megfelelő választ.
Köszönöm a válaszod!
És igaz lehet sajnos hogy milyen kevés a dubstepes. Meg végre vannak emberek akik nem leszólják olyan primitíven mint ahogy azt általában szokták.
Az is zavar hogy a környezetem nagyrésze totál lenéznek minket emiatt és nem sok olyan barátom van akikkel nagyon együtt közösen ki tudnánk állni a igazunkert, mert sokkal többen vannak akik ezt nem szeretik és ilyen "mosógép zene" féle válaszokat képesek adni. És ezért is lenne jó hogy ha többen lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!