Magyarországon miért nincsenek kiemelkedő, jó énekesek a mainstreamben?
Figyelt kérdés
Direkt írtam oda, hogy a mainstreamben, mert alternatív zenészek biztos vannak, de őket nem ismerik sokan, vagy csak egy szűk kör. Spanyolul tanulok,és egyre jobban elmélyedtem a spanyol zenében, és oké, ők is ilyeneket exportálnak, hogy Enrique Iglesias meg Ricky Martin meg ilyenek, de mint kiderült, vannak jó énekeseik, akik helyben nagyon elismertek, vagy nagyon jó szövegeket írnak, és ha az ember olvasgatja a kommenteket, akkor alapvetően a többség elismeri, hogy igen, ez egy tök jó dalszöveg, összetett metaforákkal meg minden, és ha valaki nem is szereti azt az embert, akkor is tisztelik az illetőt, mert látják, hogy tehetséges. Magyarországon miért nincsenek ilyenek? Persze, tudom, hogy volt/van Máté Péter, Kovács Kati, LGT stb., de szerintem nagyon sok fiatal ezeket nem hallgatja/ismeri. Persze biztos van 1-2, aki nem jut most eszembe, de hát épp ez az, hogy marhára nem ez az első gondolatom a magyar zenéről.2017. jún. 6. 23:18
1/2 anonim válasza:
Mert a faékegyszerű, többség által befogadható sz@rt sokkal könnyebb eladni. Az sem elhanyagolható tény, hogy az emberek jó része igénytelen, beérik a hulladékkal is, különben nem lenne létjogosultságuk a valóságshowknak meg a tehetségtelenség kutató műsoroknak sem.
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem a tehetségkutatóval mint műfajjal semmi baj, csak jól kéne csinálni. Nem így, ahogy jelenleg csinálják. A legelső Megasztár évad utólag visszanézve érdekes, sokkal kevésbé megcsinált.Az igénytelenségben igazad lehet, a buta többségről meg az a véleményem, hogy szerintem sokkal többen vágynak jó zenére, mint sokan hiszik.
2017. jún. 7. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!