Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A KPOP-ot miért szólják le...

A KPOP-ot miért szólják le ilyen sokan?

Figyelt kérdés

Gondolok pl. arra, hogy Facebook-on a 444 vagy HVG (már nem emlékszem, hogy melyik) kirakta, hogy meghalt valami KPOP énekes. Sokan nagyjából örültek neki.

Meg egy csomó helyen látom, hogy nagyon leszólják (sokkal jobban mint pl. egy rock vagy bármi más zenét).

Mielőtt félreértenétek, nem vagyok "kpopper", habár egy-két számot szeretek.

2018. jan. 4. 19:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

@10 válaszoló

8-as vagyok és ki mondta hogy egekbe magasztalom? Elismerem hogy a kpopban is vannak felvállalhatatlan számok de nekem a többsége tetszik.

Attól hogy a mostani nyugati popzene nagyrésze (kivételek persze vannak) nem az én ízlésvilágom attól ez még nem jelenti automatikusan azt hogy lehordom a sárgaföldig és nem tisztelem azt a munkásságot amit egy számba beletesznek. Légyszíves ne érts félre!

2018. jan. 10. 15:00
 12/17 lmir válasza:
100%
Azért szólják le ilyen sokan a kpop-ot mert nem hasonlít elég sok mindenben a nyugati zenékhez és mi pedig azokhoz vagyunk hozzá szokva. Meg hát kinek mi az én véleményem az hogy ebben a formában is megnyilvánulhat a rasszizmus. Plusz attól hogy valaki nem nyugati vagy éppen Amerikai stb. attól nem kell elítélni. Sok kpop utáló mondja hogy “ez a szenny zene” de ennyi erővel a kpopperek is mondhatnák ezt a nyugati zenére. Én hogy őszinte legyek nagy részben csak kpoppot hallgatok és nem mondom azt más zenéket hogy fúj mert hogy az nem koreai. Mert Mivan akkor, “néhány” embert az ilyen érdekel és ezt szereti és ha valakinek nem tetszik vagy tartsa magában vagy ha ki is mondja akkor legalább kulturáltan és indokolja is meg.
2018. febr. 11. 17:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Cukiskodás és "giccsparádé", igen sok ilyen daluk van. És sok másfajta is. Ha egy icipicit is utána néztél volna (akár beírtál volna annyit a keresőbe hogy "Kpop" láthattad volna, hogy ez ennél sokkal szerteágazóbb dolog.

Olyan depresszív dalokat is tudnék neked mondani, szivem, ha szeretnéd, de neked nem a zene a problémád.

Előítéletes és sztereotipizáló ember vagy, talán rasszista is. Ez a te problémád.

2018. márc. 11. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre felelve meg:

Azért szólják le, mert az ember szűklátáskörűek és rasszisták, ezenkívűl egy cseppnyi tisztelet sincs bennük más emberek iránt, például szerintem alap, hogy attól, hogy neked nem tetszik valami még nem hordod le a sárga földig.

És ha normális ember vagy soha nem örülsz valaki halálának!!

2018. márc. 11. 19:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát, az itten válaszolók közül is vannak akik negatívan vélekednek a kpopról, de most őszintén... Ki szerint van az rendjén, hogy pl. meghal egy énekes, és konkrétan örülnek neki?

Rengeteg igénytelen, szenny zene van. De attól még, hogy a zene nem jön be valakinek, nem kéne így leszólni őket. Nincs olyan zene, ami mindenkinek bejönne, de erre nem az a megoldás, hogy sértően kifejezzék az emberek a zenével kapcsolatos véleményüket.

Sokan szűk látáskörűek, és úgy gondolják, hogy ha 1-2 rossz kpop zenébe belefutnak, akkor az alapból azt jelenti, hogy nincs igényes és élvezhető koreai zene.

2018. márc. 20. 22:39
 16/17 anonim válasza:

Senki nem írta előttem, de a kpop fanok is nagyon sokszor elborult rajongók, akik szerint Korea sokkal jobb a saját országuknál, csupán a koreai idolok a szépek, stb. Ezek a rajongók nagyon idegesítőek tudnak lenni és sokszor elnyomják a normális rajongókat, és sokan az ilyenek miatt itélik mindegyik másik rajongót.

Különben meg a kpop is ugyon olyan mainstream már mint az a-pop...

2018. máj. 20. 19:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért elég nagy különbség van egy kpop rajongó és egy koreaboo között, és azok az elborultak, akiket az utolsó emelt ki, egyértelműen az utóbbi csoportba tartoznak. 90%-uk idővel kinövik a beteges mániájukat.
2018. máj. 26. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!