Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan írjak ütemvonalat?

Hogyan írjak ütemvonalat?

Figyelt kérdés
Hogyan kell ütemvonalat írni? Én csak írom a hangokat egymás után, de nem tudom hova kell ütemvonalat rakni. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy elsős füzetet. Nem tudja még a kis elsős hogy kell elválasztani a szavakat, kötőjelet nem tesz és csak írja új sorba ott ahol abba hagyta. Na, ilyen az én kotta füzetem :D Segítségeteket megköszönöm :D

#zene #kotta #ütemvonal
2017. dec. 20. 16:26
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy ismerem az enharmonikus skálát, csak mi nem így hívtuk, hanem simán felsoroltam neki hogy mikor mi lesz ha egy kettőskereszt vagy egy b. van a kotta előtt. Sőt nem is kotta előtt, hanem zongorán kellett megmutatnom mi hol van, ő csak mondta melyik hang előtt milyen módosítójel van. Na de a lényeg, hogy 2 nap alatt rengeteget tanultam tőled és ezért nagyon hálás vagyok, egyet szeretnék még kérdezni, zenész vagy, hogy így értesz hozzá? :)
2017. dec. 23. 03:33
 22/22 Mojjo ***** válasza:
@21: Csak hobbi a zene, nem hivatás. De egy 10 éve már biztos foglalkozom vele, szóval volt időm megtanulni ezt-azt :)
2017. dec. 23. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!