Ki a biasotok (kedvencetek) a BTS-ből? Van, akinek Jungkook a biasa ugyanúgy?
A BTS-ben mindenki biaswrecker >.< Ez van, ők az abszolút kedvenc bandám.
Egyébként Yoongi és Jimin.
Mindkettőjüknek is a stílusát kedvelem. Yoongi remek zenét csinál és a dalszövegei is nagyon kifejezőek. És sármos a mosolya. Jó a humora és egyszerre vigyáz a többi tagra, miközben akár megszidja őket. Szóval a pókerarc mögött meleg és érzékeny szív található. (Nem mintha mindig pókerarcot vágna) Egyébként meg laza és nyugodt személyiség, ezt szeretem benne a leginkább. És: SWAG :)
Jimin meg olyan, mint egy herceg. Egy kissé önérzetes és büszke herceg. Gyönyörűen táncol és énekel. Ráadásul szívdöglesztő tud lenni, főleg ha bereked kicsit a koncerten. Szerintem nem is kell ezt magyarázni. Ezenkívül odafigyel a többiekre, érzékeny és kedves, még ha fel is húzza magát néha. És nagyon gyorsan lereagálja a dolgokat.
#20 nem Tae, még mindig Jungkook a legjobban nemzetközileg kedvelt srác,amolyan "international playboy" értitek 😂😏 pláne a 18-as Billboard óta meg a fake love-ban a legendás "hasmutatós" part óta :D
Tény, és lehet hogy tényleg így van hogy Jungkook Tae és Jimin a legfelkapottabb,a többiek kicsit háttérbe szorulnak,ami egyébként fogalmam nincs miért van,hisz mindegyik tehetséges, jó a hangja,profin táncolnak meg hasonlók
Szerintem a BTS az egyetlen banda, amelyikről bátran mondhatom hogy nincs benne csúnya tag^^
Persze ők is emberek,vannak hibáik,ők sem tökéletesek, már ha kinézetről van szó rajtuk is ugyanúgy vannak bőr problémák meg hasonlók,de szerintem ők még hibákkal is hibátlanok :')
Vissza térve
Mindegyik tagot egyaránt szeretem,nincs biasom:)
#5-os ez annyira nem igaz,ez így nem jön ki,mert rengeteg Armynak pl:Jin vagy Suga a kedvence,RM,J-hope,Jimin
Amúgy nekem Jimin a biasom és Jin,ha kérdeznek miért,minden megfogott bennük,nem fogom felsorolni mert hosszú lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!