Ki a biasotok (kedvencetek) a BTS-ből? Van, akinek Jungkook a biasa ugyanúgy?
Figyelt kérdés
mit szerettek a biasotokban? egy kis köznépi kutatás :)2017. dec. 6. 07:53
11/31 laurta válasza:
Látom, hogy itt feljebb Jungkookról volt szó, hogy nem értékelik.Igen elismerem nagyon cuki, viszont azt sem lehet elfelejteni, hogy mennyire tehetséges.És tényleg ha pár embert megkérdezik ki a biasa és miért akkor az indok az, hogy mert cuki.És ha tőlem megkérdezik én egy csomó dolgot tudnák mondani.
12/31 anonim válasza:
Én nem tartom magam Armynak, csak szeretem s kpopot meg a BTSt. De a biasom nekem is Jungkok. Remek hangja van, jól táncol. Azért különlegesc számomra, mert őt a kezdetektől felismertem, a többieket hónapokig kevertem.
13/31 anonim válasza:
Jimin a biasom. Aranyos, kis tipikus shy fiú, de amikor előjön az úgymond merészebb éne, akkor sírba visz a vonzalmával xD Az egész lényét imádom, nem tudom megmondani pontosan miért, de hosszú is lenne.:) Mellesleg Jungkook és Jin a bias wreckereim. ^^"
14/31 anonim válasza:
én imádom mindegyiket aszt csá'
17/31 anonim válasza:
Nekem J-Hope a kedvencem és azért, mert szerintem hihetetlenül tehetséges táncos, kedvesnek tűnik, és emberileg is rendben van.
18/31 anonim válasza:
Nekem Taehyung egyszerűen imádom,hogy néha flegma de máskor meg ő a leggyerekesebb tag, meg imádom a kissé mélyebb hangját...természetesen a kinézetéért is oda vagyok:))
19/31 anonim válasza:
Én Namjoont imádom! olyan okos... A dalai ZSENIÁLISAK! Egyszerűen annyira együtt tudok vele érezni amikor hallgatom a számait... Úgy érzem sok közös van bennünk , én igazából miatta szerettem meg a bts-t! Bár ez most furán hangzik 😂! Imádom hogy olyan béna 😅 Szerintem az oka amúgy hogy nagy keze van és nem tudja irányítani meg balszerencsés is szegénykém! 😅 A hangja is gyönyörű.. a reppjei menők .. A dalai nagyrészén sírok, és gondolkozok..(persze ami olyan hangvételű) úgy gondolom hogy ő egy lenyűgöző ember .. pár szóval olyanokat tud kifejezni... Annyira tisztelem 😦 Meg amikor cukiskodik akkor mindig zavarba jön 😵 annyira édes ... Ja és persze baromi helyes.... 😳
20/31 anonim válasza:
Most Tae lett a nagyon felkapott egyébként...
Amúgy nekem is Jungkook a Biasom, vagy Hobi... amúgy nem nagyon tudok dönteni... de az összes tagot imádom <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!