Ki a biasotok (kedvencetek) a BTS-ből? Van, akinek Jungkook a biasa ugyanúgy?
Igeeeeeen!!! Imádom Jk-t, kis cuki meg látszik hogy milyen ügyes.
De a többi tagot is szeretem.
Nekem Suga a biasom :D Ha sorrendet kéne állítanom, JK a 3. vagy 4. lenne (de mindig változik lol). De igazából mindenkit nagyon szeretek <3
Suga volt az, aki anno a Dope mv-ben nagyon kitűnt és így őt ismertem meg először, meg aztán ott van az Agust D mixtape is és ahhh imádom őt :D Bár a savage oldalát kedveltem meg, de utána észrevettem, mennyire figyelmes és érzelmes ember igazán. Nagyon sokrétegű~
Jk-t mostanában egyre jobban bírom. Bár ő a legfiatalabb, nem fél a többi tagtól és megmondja, amit gondol. Kedvelem az arckifejezéseit, amiket néha lenyom :D Azért kerül a listám közepére, mert nagyon különbőző az ízlésünk és így kénytelen voltam 3.-4. helyre szorítani heh
Az "ARMYk" 80%-ának Jungkook a biasa.
Indok: mert cuki
Na, meg Jimin. A maknae line nagyon népszerű
De a szomorú dolog, hogy Jungkook-ot nem igazán értékelik az emberek, csak a kinézetét
Jimin az ultimate biasom.Szeretek Jiminben mindent.Főleg azt a gyönyörű anygyali hangját és a mochi pofiját.Komolyan, annyira aranyos.Főleg meglepődtem amikor azt mondta régebben, hogy ő fogyni akar.És így nem látja, hogy szinte tökéletes???
Na visszatérve a többiekhez, őket is imádom.Akik pedig a "Bias Wreckereim" azok Suga és Jungkook.Na meg aztán az összes többi :).Imádom az egész együttest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!