Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen elektromos gitárt...

Milyen elektromos gitárt lehet ennyiért kapni?

Figyelt kérdés

Két éve gitároztam utoljára és most elterveztem hogy újrakezdem, akusztikuson tanultam majd valami noname elektromossal tanultam tovább fél évig.

Most úgy döntöttem hogy karácsonyra meglepem magam, van a gitárra 40ezrem, tudom hogy ez elég kevés és a leggagyibbak között kell kutatni, de úgy gondolom hogy kicsit visszarázkódni elég lenne. Egy marshall ms-2 minikobót szeretnék mellé, mivel többnyire fülhallgatóval tudnék gyakorolni, ha valakinek arról van valami tapasztalata az is érdekelne.

2017. nov. 25. 10:48
1 2 3 4 5
 31/42 Mojjo ***** válasza:
@Waff: Na igen... ha én bármikor újra elektromos gitározásba vágnám a fejszém, simán megvennék egy ilyen Epi-t egy 30-asért. De biztos én is csak egy másik hülye vagyok :D
2017. nov. 27. 18:42
 32/42 Mojjo ***** válasza:

@30:

"Egy szóval nem állítottam, hogy ugyanaz lenne a hangzás."

vs

"Szerintem az, hogy ott van a merevlemezeden egy Marshall, Peavey, Fender, Engl, meg még a fene tudja hány féle fajta erősítőnek a hangzása, és ezek között egy kattintással tudsz váltani, és ezek az erősítők nem a szobádban, nem a pincédben foglalják a helyet"

De mindegy is. Én a közvetlen vitából kiszálltam, mert nem igazán tetszik a hangnem és megközelítés.

2017. nov. 27. 18:46
 33/42 anonim ***** válasza:

#28: Jártál mostanában GS-en? Ebben az árkategóriában hónapok óta ugyanazokat a gagyi gitárokat hírdetik. Ha nem akarja megtartani, mert megunja, vagy belejött és szeretne egy komolyabbat, ezt már rohadt nehéz lesz eladnia. Kutyának nem fog kelleni se 30-ért, se 20-ért, mert 40 újonnan! Egy éppen csak kibontott, kipróbált elektronikai eszközt, garanciával, dobozzal, szinte (mondom: SZINTE) vételáron tovább lehet adni. A burkolt sértegetést meg kikérem magamnak.

#29: Természetesen nem arról van szó, hogy egyetlen kattintással ott a Marshall és a Fender a szobádban. Nyilvánvalóan túloztam. Természetesen ezeket a plugineket is ugyanúgy kell tekergetni, hogy előcsald belőlük a kívánt hangzást, mint az igazi erősítőket. De ezt te is tudod. Illeve most már nem tudom eldönteni, hogy csak ugratsz vagy direkt értetlenkedsz... Mindegy. Sajnálom, hogy átmentél infantilisbe. Kár is volt belemennem ebbe a vitába. Ha nem ugratsz, akkor sajnos tökéletesen inkompetens vagy. Na, simogassátok tovább egymás buksiját.

2017. nov. 27. 18:46
 34/42 anonim ***** válasza:
#32: Kiragadtál két mondatot, két teljesen különböző kontextusból. A többit meg figyelmen kívül hagytad... Szép.
2017. nov. 27. 18:49
 35/42 anonim ***** válasza:

[link]

Előbb elmegy az 30-ért, mint a hangkártyád.

2017. nov. 27. 18:54
 36/42 anonim ***** válasza:

#35: Majdnem. Kár, hogy erről van szó.

[link]

2017. nov. 27. 18:57
 37/42 anonim ***** válasza:
Egyébként ki mondta nektek, hogy ez egy rossz gitár? Kezdőnek tökéletesen megfelel. Kezdőként, ennyiért talán én is megvennék egy fél éves Epi LP-t. A "hülyézéssel" azt akartam érzékeltetni, hogy rohadt nehéz lesz neki találnia egy palimadarat, akire ugyanennyiért rá fogja tudni sózni. Szóval légyszi, srácok, gyertek vissza és forgassátok még ki ezt az utolsó hozzászólásomat is! Vagy értetlenkedjetek még egy kicsit, engem tökre szórakoztat. (Nem.)
2017. nov. 27. 19:04
 38/42 Mojjo ***** válasza:

@37:

Na jó, akkor ha már megkértél, beidézem, ahogy palimadárnak hívod saját magad :D

"ennyiért talán én is megvennék egy fél éves Epi LP-t. A "hülyézéssel" azt akartam érzékeltetni, hogy rohadt nehéz lesz neki találnia egy palimadarat, akire ugyanennyiért rá fogja tudni sózni"

2017. nov. 27. 20:10
 39/42 anonim ***** válasza:
Te retardált vagy? Vagy mi bajod van? :/
2017. nov. 27. 20:14
 40/42 Waff ***** válasza:
Mojjo kolléga, bakker ne égesd már ennyire szegényt :D habár égeti ő saját magát annak rendje és módja szerint :D :D :D
2017. nov. 27. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!