Milyen elektromos gitárt lehet ennyiért kapni?
Két éve gitároztam utoljára és most elterveztem hogy újrakezdem, akusztikuson tanultam majd valami noname elektromossal tanultam tovább fél évig.
Most úgy döntöttem hogy karácsonyra meglepem magam, van a gitárra 40ezrem, tudom hogy ez elég kevés és a leggagyibbak között kell kutatni, de úgy gondolom hogy kicsit visszarázkódni elég lenne. Egy marshall ms-2 minikobót szeretnék mellé, mivel többnyire fülhallgatóval tudnék gyakorolni, ha valakinek arról van valami tapasztalata az is érdekelne.
Ennyiért tényleg a legaljából kapsz, nem biztos, hogy jobb lesz, mint az a noname, amin eddig tanultál.
Ha negyvened van, nézegess a használtak között, sőt, azt mondom, 30-ért nézz, a maradékot meg szánd rá egy normális beállításra, az csodákra képes.
40ezer az kifejezetten a gitárra lenne, a kombóra és többi apróságra van még 20, azaz összesen 60 ezer az egész felszerelésre.Egy barátom ajánlotta fel hogy 30-ért odaadná a fél éve vásárolt epiphone les paul special ve gitárját.
Elmondás szerint hibátlan, csak néhányszor használta, még a gyári húrok vannak rajta. Erről tud valaki valamit mondani? Megér ennyit? Kombót nem szeretnék nagyot mert nem tudom kihasználni.
Értem én, még az előzőre reagáltam a saját tapasztalataimról a kiszemeltjével kapcsolatban.
Erősítővel kapcsolatban nincs konkrét ajánlatom, nézegetni kell a napi kínálatot (szintén használtban gondolkodnék), de kezdetnek akár elég lehet egy ilyen is: [link]
(És a család is boldogabb lenne. :D )
Ezt csak most láttam:
"Kombót nem szeretnék nagyot mert nem tudom kihasználni."
Ezt hogy értetted? Kombóból létezik 50-100 wattos csöves is, amit tényleg nem tudnál kihasználni, meg 5wattos kis félvezetős is, ami kimondottan fotelgitárosoknak való. Ha valódi kihangosítást is szeretnél, nem csak fülest, akkor pont egy kis kombóra lesz szükséged, abban megvan minden, akár effektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!