Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi rapperekről? Ki a legjobb közülük?

Figyelt kérdés

21 Savage

Offset

Young Thug

XXXTentacion

Lil Pump

Trippie Redd

Future

Lil Uzi Vert

2017. nov. 9. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:

LiL Pump mentális problémákkal küzd.

Trippe Reddnek van 1-2 jó száma.

Lil Uzi és 21 teljesen rendben van.

A többit nem szeretem.

2017. nov. 10. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezek közül szerintem future, vagy 21 savage, de amúgy Tyler, The Creator (igen, minden kérdésnél reklámozni fogom, mert szégyen, hogy egy ilyen kérdésnél sem említik őt meg)
2017. nov. 11. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek közül 21 Savage, Lil Uzi Vert és Young Thug akiket kedvelek és rendszeresen hallgattok is. Nem ők a legtehetségesebbek, de van pár jó számuk, amit bármikor szívesen meghallgatok.

Offset és Future se rosszak, de én csak néhány számukat hallgatom, azokat is ritká.

Lil Pump számai számomra már "nagyon buták", kb. minden hip-hop klisé megvan bennük, annyi, hogy fülbemászóak a refrénjei.

X és Trippie pedig eléggé emo rap vonalon vannak, ami nekem nem igazán fekszik, de nekik is van 1-2 számuk amit időnként benyomok.

Amúgy a többségük az elmúlt pár évben (Pump, X, Trippie, meg idén) felfutott mainstream előadó.

2017. nov. 12. 12:10
 4/5 anonim válasza:
Nekem két nagy kedvencem a 21 savage és XXXTentacion, viszont mind 2 cseppet más stílusú. Így fej-fej mellett ez a kettő.
2017. dec. 17. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
XXXTentacion már rács mögött.
2017. dec. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!