Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Saját zongora nélkül belevágni...

Saját zongora nélkül belevágni? 15 éves vagyok.

Figyelt kérdés

Valami hobbit szeretnék és arra gondoltam, hogy ezt is kipróbálnám!

A zongora, a hegedű és a gitár között vacillálok.

A legjobban a zongora tetszene nekem, hiszen nem túl nehéz megtanulni, valamint imádom a zongorán játszott dalokat, egyedül is jól szól.

A hegedűhöz már túl késő lenne hobbi szinten, hisz az nagyon nehéz.

A gitárt lenne a legegyszerűbb beszerezni, de az nem ugyanolyan. Azon nem hallottam még, hogy Mozart számokat játszanának, inkább a mai slágereket,( Persze ez valószínűleg az én hiányosságom.) a hangzása sem olyan.

----

Elkezdenél úgy zongorázni, hogy nektek nincsen ilyen hangszeretek, csak külön tanárnál tudnál rajta játszani?

Esetleg néha néha iskolában?

2017. nov. 6. 22:08
1 2 3 4
 21/31 Waff ***** válasza:
Mi köze ennek a Mozart feldolgozásnak ahhoz hogy te 18 éves vagy....? :)
2017. nov. 8. 13:32
 22/31 Mojjo ***** válasza:
@21: Dettó ugyanez jutott eszembe, amikor megláttam azt a hozzászólást :D
2017. nov. 8. 13:52
 23/31 anonim ***** válasza:
18as hozzászóló voltam és lemaradt a válaszom róla?.?
2017. nov. 8. 15:30
 24/31 anonim válasza:

En a gitart valasztottam anno es nagyon orulok neki. Ha elmegyunk nyaralni, eltudom magammal vinni nagyon konnyen, kis tuz mellet gitarozni, nagyon szep dolog :)

Persze hegedut sem nehez magunknal tartani :)

De ez rajtad mulik, hogy neked melyik tetszik, ezt neked kell tudni.

Gitaron is lehet Mozartot jatszani, bar egy kezdo ezt biztos nem fogja tudni eljatszani, de gyakorlat teszi a mestert, es akkor azt jatszol gitaron, amit akarsz :)

Sok szerencset xx

2017. nov. 14. 12:46
 25/31 anonim válasza:

Mozart: https://www.youtube.com/watch?v=26HLgXWF-Co

Spanis Romance: https://www.youtube.com/watch?v=Q0AJUoR5cmc

Es arra a valasz, hogy elkezdenek-e ugy gitarozni, hogy nincs zongoram: Igen. De idovel nyilvan beszereznek egyet, mivel magambol kiindulva nekem napi 1.5 - 2 ora a minimum, ami a hangszeremmel orommel eltoltok :)

2017. nov. 14. 12:50
 26/31 anonim válasza:
Marmint zongorazni* bocsi xx
2017. nov. 14. 12:51
 27/31 Mojjo ***** válasza:

@25: Kétségkívül ez volt a legrosszabb spanish romance interpretáció, amit valaha hallottam, pedig hallottam nem keveset. Szinte fizikailag fájt.

Ez csak egy részlet, de valahogy így kell ezt előadni:

[link]

vagy így - és ez a teljes dal most:

[link]

2017. nov. 14. 13:18
 28/31 anonim válasza:

Igen, most, hogy vegighallgattam igazad van :D

De legalabb belinkeltel egy jot <3

2017. nov. 14. 13:21
 29/31 Mojjo ***** válasza:

@28: Mennyi ideje gitározol? És klasszikus gitár, vagy valami más?

Szerintem tanuld meg ezt a dalt, mert nem bonyolult, sőt, igencsak egyszerű, már ha a hangok puszta egymásutánját nézzük, és azt, mit is kell lefogni, ugyanakkor gyönyörű, és jól előadni már igencsak nehéz. Rengeteget lehet kísérletezni vele, és fejleszthetjük/tesztelhetjük a zenei kifejezőeszközeinket: a dinamikát (már a hangerő dinamikára gondolok), a tempó váltakozását, szüneteket, mindent. Baromi jó dal arra, hogy az ember fejlődjön és megtanuljon színt és életet, érzéseket vinni az előadásába.

2017. nov. 14. 14:02
 30/31 anonim válasza:

@29

Mar eleg regota gitarozok, csak nem ellenoriztem le, hogy melyik linket kuldtem el. Az idos ur eleg "ugyesen" jatszotta a rossz hangokat, meg kell jegyezni :D

2017. nov. 14. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!