Hogyan találom meg a (z) (igazi) saját stílusom?
Elég meghatározó dolog az életemben a zene. És az a "problémám" hogy pl. szeretem az indie/alter rockot( https://www.youtube.com/watch?v=Y9YzPEu1TSw ) és a thrash metált ( https://www.youtube.com/watch?v=9d4ui9q7eDM ) is. Mikor fog kialakulni, hogy melyiket is szeretem igazán? Jelenleg inkább bandás pólókban és acélbetkósban járok, szóval meg se látszik rajtam hogy esetleg indie-t is hallgatok. Általában azt mondják hogy a metálos korszakomat majd kinövöm, ezzel nem igazán értek egyet. Van olyan aki azt mondta hogy olyan nem létezik hogy mindket műfajt szeretem.
15L
"Hogyan találom meg a (z) (igazi) saját stílusom?"
majd kinövöd
Ja de várjunk csak, Kérdező, akkor neked ez a stílusod!!
Hát ilyen is , meg olyan is, megvan neked a stílusod, nem vagy te stílustalan!!:) (még vmeik előző komi is én vagyok)
"Mikor fog kialakulni, hogy melyiket is szeretem igazán?"
A kiforrott zenei ízlés nem azt jelenti, hogy minden általad hallott zenei stílus közül lesz egy, aminél leragadsz, hanem azt, hogy megszilárdul egy műfajokon túlmutató ízlés-alap benned. Hallgass minél többfajta zenét, és előbb-utóbb ki fog benned alakulni, hogy melyik műfaj miért is áll hozzád közel, és onnantól kezdve majd azt fogod keresni a zenében, nem pedig azt, hogy az papíron hova sorolható...
"Általában azt mondják hogy a metálos korszakomat majd kinövöm, ezzel nem igazán értek egyet."
Kétlem, hogy egy nap elveszted a metál iránti szereteted, ugyanakkor az se lepne meg, hogyha a bandás pólóktól meg az acélbetétestől legalább részben elszakadnál. 15 éves vagy, sokat fog még változni a személyiséget, ízléstől függetlenül is.
"Van olyan aki azt mondta hogy olyan nem létezik hogy mindket műfajt szeretem."
Ez baromság. Legtöbb zenebolond, akit ismerek, beleértve magamat jóval, szerteágazóbb ízléssel rendelkezik annál, mint két rockzenei alműfaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!