Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti hogyan töltitek le a...

Ti hogyan töltitek le a zenéket a telefonotokra, számítógépetekre?

Figyelt kérdés

2017. okt. 25. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Használd az m.tubemate.net -ről letöltött alkalmazást!

Én már évek óta azt használom.

Filmekre, zenékre, videókra.

2017. okt. 31. 07:09
 12/17 anonim ***** válasza:
2017. okt. 31. 07:10
 13/17 Krande válasza:

vidtomp3, és (amikor épp működik) youtube-mp3

Ahol blokkolva van a youtube, ott is jellemzően csak a videólejátszás van akadályozva, tehát megkeresni meg tudod a videót, bejön az oldala, ott lesz az url-je. Ezt kontrolcézed, a konvertáló oldalon kontrolvézed, és lesz egy használható zenéd.

2017. okt. 31. 19:53
 14/17 anonim válasza:

videotomp hol működik hol nem mint a mesében! :D Nos én zenét leszedek torrent oldalról azt ugyebár nem kell konvertálni! Ha youtube-ról szedem azt konvertálni kell!. Szerintem ez a legegyszerűbb hogy letöltöd youtube-ról Internet Download Manager progival és formatfactoryval átkonvertálod mp3-ba. Magyarán kiveszi a videóbol a mp-3-at és ráteszed telefonra. Vagy hagyhatod videóba is ha úgy jobban tetszik akkor Format factoryval lehet konvertálni mobil eszközt választva pld: mp4 formátumba. Ennek alapján bármilyen formátumot letudok tölteni Internet Download Manager-el és ha kell konvertálom Format Factory-val olyan formátumra ami épp kell nekem. Torrentről meg utorrentel töltök filmet,zenét,játékot mindent ami egy tori oldalon megtalálható. Ha egyéb kérdésed lenne irj pm-et nekem ha tudok szivesen segítek.

Még vmi! Régebben használtam real player lejátszót ami youtube-ról letölt és konvertál is egyben ha kell csak mára azért nem használom mert az ujabb böngészőknél már nem műxik igy jobb az IDM és Format Factory combo. Ezzel szinte mindenhonnan mindent leszedek és konvertálok is. Kivétel ahol levan tiltva a videóletöltés.

2017. nov. 1. 07:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Apple Music-kal. Havi 1500 ft, szóval nem vészes összeg, és ha van wifi tök egyszerű letölteni bármilyen számot, albumot. Legálisan!
2017. nov. 1. 07:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget mindenkinek!!
2017. nov. 1. 10:12
 17/17 anonim válasza:
kedves kérdező! előzőekben leírtam ha youtube-ról letöltesz vmit xy letöltővel, akkor format factory programmal konvertálhatod olyan formátumba ami épp neked kell.
2017. nov. 5. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!