Ugye hogy jó pasi a szakállas srác? ( hosszú hajóra gondoltam )
2017. okt. 21. 13:32
1/3 A kérdező kommentje:
(hosszú hajúra gondoltam ) *
2017. okt. 21. 13:36
2/3 anonim válasza:
Sosem néztem rá úgy, 25 éve járok Tankcsapdára. Neve Lukács Laci, és a másik két résztvevő a klipben (sajnos - Cserkó) már nem tagja a zenekarnak. Az ajtónyikorgásig néztem meg az elején.
https://www.youtube.com/watch?v=85qmo0mkud8
Tessék, jelenleg.
3/3 anonim válasza:
Most néztem bele a linkbe. Én válaszoltam, csak aztán gondolkoztam, hogy valami nem oké. Ebben a klipben, amit linkeltél, nem a Tankcsapda szerepel, hanem a videó alá van írva, hogy szegedi Károlyi Mihály Kollégium akármilyen rendezvényén szereplő nyilván diákok. Szóval biztos jó pasi ha a parókás szakállasra gondolsz, és neked tetszik.
Ez az eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!