Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kpoppperek! Hány évesek...

Kpoppperek! Hány évesek vagytok? Csak én vagyok így vele? Többi lent!

Figyelt kérdés

Én 12 vagyok, de nem divatból szeretem. Csomó bandát ismerek, nem csak BTS-t (nnya divatarmy-k)...

Van valaki aki kb. annyi idős, mint én (vagy kisseb X_X)?

Csak azért, mert azok a kpoppererek akiket én ismerek (5-öt) mind 14,15 évesek és szeretnék velem egykorú kpoppert megismerni!

2017. szept. 25. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajna én meg még idősebb vagyok.:/
2017. szept. 26. 21:33
 2/8 A kérdező kommentje:

1#

Hát nembaj :D

#sadstory

2017. szept. 28. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Én novemberbe leszek 12 és kpopper vagyok😊
2017. okt. 8. 21:09
 4/8 A kérdező kommentje:
OMG, van instád?
2017. okt. 9. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem két barátnőm k-popper, az első számú kedvencük a BTS ugyan (a hozzáállásukból és óriási őrültségükből ítélve garantálhatom, hogy nem divatból, meg egyébként sem jellemző rájuk, hogy valamit divatból csináljanak), de sok másik bandát is szeretnek (EXO, SHINee, Seventeen, Got7, BigBang- ezek csak amik nekem, nem k-popperként beugrottak). Igaz, ők 13 évesek.
2017. okt. 19. 18:33
 6/8 anonim válasza:
A barátnőm 2 hónappal ezelőtt rátalált a K-popraés gyorsan meg is mutatta nekem is. Azóta imádjuk. Az én kedvenc bandák a BTS, az övé pedig a Seventeen. De nagyon sok K-pop bandát ismerünk még. Én 12 vagyok ő pedig 11. 😀
2017. okt. 30. 07:37
 7/8 anonim válasza:
Én 12 vagyok és imádom a kpop-ot sok bandát szeretek és mint a többségnek nekem is a BTS a kedvencem. Én csak kpop-ot hallgatok és nem igazán szeretem az amerikai dalokat. Kb. 24/7-ben csak azt hallgatom
2017. dec. 2. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok és imádom a k-popot :)
2018. febr. 27. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!