Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti hogy vagytok ezzel?

Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Sokan mondják a Tankcsapda újabb albumairól (Minden jót,Urai vagyunk a helyzetnek),hogy azt már nem képesek hallgatni meg,hogy valami okból már nem tetszik nekik.Én az U. vagyunk a helyzetnekkel szerettem meg a Csapdát szóval nem nagyon értek velük eggyet.Nektek mi a véleményetek?
2016. okt. 9. 01:57
 1/1 TR75 ***** válasza:

Hát talán hasonlítsd össze ezt:

[link]

és ezt:

[link]

Aki a kezdetektől rajongó, az fanyalogva fogadja az új zenéiket, mert valahogy elpuhultnak tartja, megalkuvónak, nincs már sehol az a nyers erő, a kezdeti punkos-grunge-os hangzás, ami az első ~10 évben jellemezte a zenéjüket...

Mondjuk az én véleményem irreleváns, nem vagyok rajongó, nem tekerem el a rádiót, ha őket hallom (bááár, ez az Alföldi gyerek-zenéjüket tényleg nagyon trének érzem, én csak popzenének nevezem). Egy-két számukat kedvelem, de nagyjából ennyi a kapcsolatom Tankcsapdáékkal.

2016. okt. 9. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!