Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
nekem nagyon fontos, hogy milyen zenet hallgat a masik mert en szinte ez alapján dontom el, hogy akkor most erdemes vele baratkozni vagy nem.(persze izlesek es pofonok..de azert pl aki ilyen tinifos zenet hallgat..) nekem alap, hogy az ember hallgat zenet es van olyan ,hogy megkerdezem , hogy mit hallgat es azt valaszolja, hogy "nagyon semmit.." csak en akadok ki ezen? szoval nektek mi a velemenyetek? es ti milyen zeneket hallgattok?14l2014. jún. 1. 19:17
1/1 sándorjános válasza:
A sznobkodás nem szép dolog, ja... inkább válogassa meg az ember, hogy mit szeret és tisztázza a saját fejében, hogy miért. Én speciel nem borulok ki rajta, ha valaki eltérő zenéket hallgat mint én (széleskörben hallgatok mindenfélét), de olyan emberrel még nem találkoztam, akinek az ízlése teljes mértékben eltérne az enyémtől, ez esetben lehet én is húznám kicsit a számat, vagy nevetnék picit. 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!