Ti hogy/honnan tanultatok meg gitározni?
Figyelt kérdés
15/L2017. szept. 25. 06:51
1/9 anonim válasza:
Tutorial videókból. Ha írsz privátot és érdekel a twenty one pilots meg az ilyesmi előadók akkor tudok linkelni dolgokat
2/9 Waff válasza:
Könyv/net/tanár/önnálló kísérletezgetés
3/9 A kérdező kommentje:
Okönyvben mit ajánlanátok? Neten milyen oldal?
2017. szept. 25. 15:36
4/9 Waff válasza:
Muszty-Dobay Gitáriskola (könyv)
Youtube csatornák: justinguitar, marty schwarz, nikoslash
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2017. szept. 25. 18:27
6/9 anonim válasza:
Megvettem a Guitar Pro 4-et és leszedtem hozzá olyan negyedmilliárd tabot. Elkezdtem megtanulni a kedvenceimet. Pár év gyakorlás után már a GP sem kellett, szedtem le fülről a dalokat. Ennyike.
7/9 anonim válasza:
Elsőre hangszerész ismerősöm segített beállítani a hangszert és megtanított HALLÁSRA behangolni a húrokat.
Aztán youtube videókból jó volt megtanulni az alapokat (akkordok, skálák stb...) Később, mikor már komolyabbra fordult a dolog, akkor mentem tanárhoz.
8/9 anonim válasza:
Guitar pro 5 és 6-tal kezdtem, aztán már füllel tanulok :D tanárhoz sose jártam
9/9 anonim válasza:
Ez , hOgy van itt 15 évesen, 4 ÉvE?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!