Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményük ezekről?...

Mi a véleményük ezekről? Melyik a borzalmasabb?

Figyelt kérdés

Kb 40-50 másodpercet pörgessetek bele: [link]

[link]

2017. szept. 22. 10:06
 1/7 A kérdező kommentje:
Lol, az utolsó címkét elrontottam xd Szandit akartam írni csak auto correct
2017. szept. 22. 10:09
 2/7 anonim válasza:

Nem is tudom melyik okozott nagyobb traumát, még úgy is hogy egyáltalán nem az a korosztály vagyok.

Azért a klipben lévő fiatal Szandit sunáztam volna jobb hijján, sőt talán még ma is.

Szóval Ő egy fokkal jobb.

2017. szept. 22. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Uram... Isten... A jódlinál vérzett a dobhártyám, hiába szexi Szandi, nem menti meg a zenéjét.

2017. szept. 22. 14:51
 4/7 anonim válasza:
Nagyon messze van a szexitől, én is csak azt írtam jobb híján.
2017. szept. 22. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ezeket meghallgatnom? Szandi miért szexi? Szerintem nagyon ronda volt akkor is, most is, semmi szexi nincs benne.
2017. szept. 23. 05:20
 6/7 anonim válasza:
Ez az menjé azt hallgass dubstap-et az való neked. Az első a jót súrolja középről. A második... na azzal má van baj de dallamra az is jó. De mondjuk az szerintem is zs- kategória
2017. nov. 8. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
A második rettenetes, utána másfél óráig voltam kénytelen norvég black metalt hallgatni. Egyébként Uhrin Benedek Rebekája a csúcstartó e tekintetben, az után négy óra huszonhat perc kellett az északi fekete fémből, hogy kiheverjem a sokkhatást.
2019. jún. 8. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!