Mennyi idő megtanulni gitározni?
Nem vagyok zenében kezdő, 10 éve hegedülök, 3 éve zongorázok, szóval azért az ilyen dúr, mol dolgokat nem kell nekem elmagyarázni :D
Én boldog lennék ha a tábortüzes gitározás szintjére eljutnék, bár ahogy látom ahhoz azért nagy zenei tudás nem kell, nem ezen a hangszeren akarok hardcore dolgokat művelni.
Hajszálpontosan annyi zenei tudás kell a gitáron való elakkordozgatáshoz, mint a zongorán valóhoz. Se több, se kevesebb - nem túl meglepő módon, és te ezt ennyi zenei előtanulmány után alighanem pontosan tudod, igaz? :)
Az ujjaidnak kell hozzászokni ahhoz, hogy a megfelelő pozícióba ugorjanak. A sima cowboy akkordokat hamar meg fogod tanulni, főleg, ha hegedülsz is. Ami hosszabb idő lesz, az a barrés akkordok megfeleő kigyakorlása. Hogy mégis mennyi? Lehetetlen megmondani. Plusz-mínusz párezer százalékos hibával lehetne max tippelni. Függ a rá szánt időtől, az egyéni képességeidtől, de még attól is, hogy milyen erős a motivációd, mennyire élvezed ezt az egészet.
@6: na erre már nincs méltó válaszom :D
Kérdező, amúgy ne vedd komolyan, csak sok volt a bolondgomba :) Tudom, hogy simán el lehet írni bármit, én pl ipari mennyiségben produkálom ezt, főleg telefonról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!