Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » St. Vincent gitárja mennyire jó?

St. Vincent gitárja mennyire jó?

Figyelt kérdés

Erre gondolok:

https://www.youtube.com/watch?v=1uTQbaah9wc

Egyébként Magyarországon be lehet szerezni valahol?

#gitár #Ernie Ball #St. Vincent #annie clark
2017. aug. 19. 15:21
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

A gender-feminista-divatlezbi dolgot pedig nem "belelátom".

Asszem kibújt a szög a zsákból. Már érthető miért reagálsz ilyen hevesen egy random zenészre.

2017. aug. 21. 00:37
 22/28 anonim ***** válasza:
Igazad van, egy hímsoviniszta bunkó vagyok. :) Innentől kezdve értelmetlen is bármiféle vitát folytatni.
2017. aug. 21. 00:41
 23/28 A kérdező kommentje:

"Igazad van, egy hímsoviniszta bunkó vagyok. :) Innentől kezdve értelmetlen is bármiféle vitát folytatni."

Szarkazmusnak szántad, de ez az első értelmes mondatod.

Ha nem objektív az értékelésed (látszik, hogy hevesen reagálsz, feminácizmust látsz ott is ahol nincs), akkor nem vagyok kíváncsi a véleményedre.

Gondolom a gitár is egy darab szar, azért mert egy nő tervezte, ha meg véletlenül jó, akkor az csakis az Ernie Ballnak köszönhető.

2017. aug. 21. 00:56
 24/28 anonim ***** válasza:

Hahaha. Mókás vagy. Hímsonivizmust látsz ott is, ahol pedig nincs. Nem tudsz elfogadni egy objektív kritikát, mert az a személyes hősöd ellen irányul. Aki véletlenül éppen egy gender-feminista leszbikus nő. Aminek mind magánszemélyként, mind művészként hangot is ad. De ettől viszont én még nem leszek nőgyülölő, bármennyire is szeretnéd. Egyszerűen utálom, mikor a kontárság önbizalommal és szorgalommal párosul. Legyen szó nőről vagy férfiról.

Egyébként rosszul gondolod. A gitár minőségi fából, minőségi alkatrészekből lett összerakva. Elég sokoldalú hangszernek tűnik. Az általam hallott felvételek alapján a hangja is tisztességes. Hogy ebben mennyi szerepe volt Clarknak, az már megint más kérdés.

2017. aug. 21. 01:11
 25/28 anonim ***** válasza:

[link]

Kezdhetsz gyűjtögetni.

Amúgy ennek az ocsmány p#csának mi köze a gitárhoz?

2017. aug. 21. 08:03
 26/28 anonim ***** válasza:

"A Berklee egyetemre járt, tudod, ami kb 100x színvonalasabb, mint a pesti Liszt Ferenc"

Egyáltalán nem ugyanaz a profilja a két egyetemnek. Aki a Zeneakadémián tanul, lehet, hogy nem kerülne be a Berklee-re, és ez fordítva is igaz, mivel teljesen jellegű iskolákról van szó.

2017. aug. 21. 08:18
 27/28 anonim ***** válasza:

Jézusom, ezt szórakoztató volt olvasni. :D

Örülök, hogy látok valakit Magyarországon, aki szereti Annie-t és a munkásságát. :)

2017. okt. 10. 22:05
 28/28 Waff ***** válasza:

Ez a full disszonáns hangokkal való játék/ének engem is érdekelne, én sem láttam/hallottam még ilyent. De lehet csak hozzám nem jutott el...szóval ilyen videókat tényleg linkelhetnél kédező...

Viszont ennek a művésznőnek én néhány nagy adag hagymás babot tennék elébe első körben, gitár helyett....mert ahogy elnézem szegényt, lassan elfogy mint a "hódvilág"... :)

Maga a gitár engem nem fog meg, olyan se eleje, se hátulja benyomását kelti... kézben fogva hogy milyen lehet azt meg nem tudom :) de gyanítom semmivel sem több/jobb egy explorer forma gitárnál...

2017. okt. 11. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!