Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » St. Vincent gitárja mennyire jó?

St. Vincent gitárja mennyire jó?

Figyelt kérdés

Erre gondolok:

https://www.youtube.com/watch?v=1uTQbaah9wc

Egyébként Magyarországon be lehet szerezni valahol?

#gitár #Ernie Ball #St. Vincent #annie clark
2017. aug. 19. 15:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy a véleményemet ott és akkor mondom el, ahol és amikor akarom. Egyelőre szólásszabadság van. Nem sértettem meg senkit, nem "fikáztam" senkit. Egy velős, tömör véleményt formáltam meg, amihez minden jogom megvan. Én elhiszem, hogy neked most éppen Annie Clark a személyes hősöd és szarul esik a lelkednek, mikor valaki megkritizálja. Nincs ezzel semmi baj, ha nem tetszik, akkor nem kell elolvasni, lehet ignorálni, bejelenteni, töröltetni, amit csak akarsz. Nem kötelező leállni vitázni. Neki egyébként sincs semmi szüksége a védelmedre, engem meg nem fogsz meggyőzni. De ettől én még leírom a véleményemet, mert megtehetem. Most már biztosan jól fogok aludni. Remélem te is. További szépeket.
2017. aug. 20. 23:15
 12/28 Mojjo ***** válasza:
@10: wow. Azt hiszem kimaxoltad a tl,dr-mágnes fogalmát.
2017. aug. 20. 23:20
 13/28 anonim ***** válasza:
Mindenkinek egyéni döntése, hogy elolvassa-e, reagál-e. Én nem bánnám, ha nem kéne a továbbiakban hülyeségekre válaszolnom.
2017. aug. 20. 23:29
 14/28 Mojjo ***** válasza:
@13: Miért, eddig kellett? Hisz pont most írtad, mindenkinek egyéni döntése, hogy reagál-e.
2017. aug. 20. 23:39
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem kellett, senki nem tartott fegyvert a halántékomhoz. De eddig tartott a lelkesedés, a továbbiakban nem szívesen pazarolnám az időmet, energiámat a témára. Persze mindig tehetünk kivételt, ha van értelme a vitának. Ezt viszont csak akkor tudjuk meg, ha elolvassuk a választ és megfogalmazunk egy ellenvéleményt. Ördögi kör. Ilyen ez. Hogy van-e értelme egy anonim fórumon bármiről is vitázni? Ki tudja. Lehet mindből tanulunk (vagy tanítunk) valamit.
2017. aug. 20. 23:47
 16/28 A kérdező kommentje:

"A hangszeres munkát meg bízza hozzáértőkre."

A Berklee egyetemre járt, tudod, ami kb 100x színvonalasabb, mint a pesti Liszt Ferenc, de azért bízza a hangszeres munkát "hozzáértőkre". :D

Az attitűdbeli különbség közte és közted annyiban áll, hogy szerinted a zene csupán szórakoztatásra van, szerinte pedig dolgok kifejezésére, és, ha egy rossz dolgot szeretne kifejezni, akkor ahhoz bizony a fülnek kellemetlen disszonanciát fogja felhasználni.

Egyébként nem igazán látok érdemleges kritikát tőled, csak azt, hogy neked nem tetszik a színpadi jelenléte, valamiért zavar, hogy jól néz ki (ez pedig rohadtul irreleváns a művészet szempontjából), meg valami gender-feminista dolgot látsz bele a munkásságába.

2017. aug. 21. 00:09
 17/28 Mojjo ***** válasza:
@16: szokatlan, hogy valaki hamis játékkal fejez ki negatív dolgokat. Disszonáns hangközökkel, hangzatokkal szokás kifejezni, amit nem oldunk fel. De ezek ettől pontosak, nem hamisak. Nem igazán tudom, mit gondoljak erről a megközelítésről. Érdekes.
2017. aug. 21. 00:13
 18/28 A kérdező kommentje:
Hamis énekhanggal is ki szokták fejezni.
2017. aug. 21. 00:20
 19/28 Mojjo ***** válasza:
@18: ha esetleg tudsz mutatni pár videót, ahol akár hangszerrel, akár énekhanggal ezt csinálják, megköszönném! Lehet az újszülöttnek minden vicc új kategóriába esem most, de hát ez van.
2017. aug. 21. 00:23
 20/28 anonim ***** válasza:

#16: Igazán? Arról az egyetemről beszélsz, ahonnan kicsapták (vagy kibukott, franc se emlékszik már)? Na, ne zsongíts már. :)

Nem tudom hallottál-e Pendereckiről vagy mondjuk Stockhausenről... Na, ők elég tudatos zeneszerzők, akik tudatosan használják a disszonanciát. Nem azért, mert fogalmatlanok.

A gender-feminista-divatlezbi dolgot pedig nem "belelátom". Hanem benne is van.

2017. aug. 21. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!