Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek nagyon gáz, ha...

Szerintetek nagyon gáz, ha ezt hallgatom vezetés közben viszonylag hangosan?

2017. aug. 5. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be ez a stílus, de csak egy szánalmas ember tartaná gáznak, ha ezt hallgatod. ha neked ez tetszik ezt hallgasd. Aki meg olyan ovodás szinten van, hogy kinevet ezért, annak az a nevetés legyen a legnagyobb öröme az életben :) ne foglalkozz velük. Én is szivesebben hallgatok régebbi számokat, nem majmolok másokat, nem érdekel hogy a többiek mit hallgatnak.
2017. aug. 5. 10:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2017. aug. 5. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
A 90-es években még voltak jó diszkó-dalok, csak kár, hogy a YT-ra főleg valamelyik újrafelvett, rommá mixelt verziót szokták feltolni. Amúgy szerintem semmi gond nincs vele. Inkább ezt, mint a "nézését..."...:D
2017. aug. 5. 11:01
 4/7 Bihar Valatonon ***** válasza:
Ha más is ilyet döngetne deszpácstó kis grófo meg dropleksz féle szarok helyett szép lenne a világ:)
2017. aug. 5. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Anno ezekkel kezdtem amiket most hallgatsz. Ma már itt tartok : [link]
2017. aug. 5. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
2017. aug. 5. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Én, ha nem a rádiót hallgatom, sokszor beteszem a Scorpions Still loving you lemezét. A kocsik cserélődtek az évtizedek alatt, de ez nem.
2017. aug. 6. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!