Ha 13 évesen viszonylag jól megy a vezetés akkor az jelenthet valamit pl rutinon?
Nem akarok télleg nagyképű lenni de elég jól megy a vezetés ezt Apukám mondta és több mint 19 éve vezet ő.
egyszer se mentem főúton cask földúton de ott jól.
nemtudo mlehet le fogtok ugatni de csak arra vok kivancsi h jelent e vmi rutinon v gyakorlásnál.
Ha megtanulod a kocsit kezelni, az elöny, de az igazi probléma a forgalom, amikor több résztvevöre, az útjelzésekre meg az útra is kell egyszerre figyelni.
Ha gyakorolsz, az nem baj, de ettöl még nem tudsz rendesen vezetni, és ne is kisérletezz vele, mielött jogositványod lesz.
Én még KRESZ kezdése előtt mentem az autónkkal, kb 10km-t volt ebben földűt is és aszfalt is.
Nem mondom hogy tudtam vezetni mert nem ment úgy a kanyarodás, elindulás, váltás mint egy olyannak akinek jogsija van.
Elég ha olyan szinten tudsz hogy el tudsz indulni és tudsz váltani.
A rutinon úgy is feladatokat csináltok és az oktató mondja hogy mit hogyan csinálj.
A rutinon annyit számít hogy vezettél e már hogy az első óra nem azzal megy el hogy magyarázza az oktató hogy hogyan kell váltani, elindulni. Ezzel 1 órát spórolsz és rögtön kezdhettek azzal hogy a feladatokat gyakoroljátok.
hát thx all
de egyébként gondoltam h nem lesz elég ennyi skill :D
de néha el szoktam olvasgatni a kreszkönyveket
van itthon 2 is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!