Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyiért tudom eladni a 34...

Mennyiért tudom eladni a 34 húros hárfámat?

Figyelt kérdés
Eladóvá vált a 34 húros lábas hárfám. Nem tudom, hogy mennyiért lehet eladni. Ti mit gondoltok?

#zene #hárfa #eladó hárfa
2017. júl. 10. 20:03
 1/2 G. M. válasza:
76%
Attól függ, milyen magas, milyen állapotban van,illetve, hogy fém, vagy neylon húros. Én a 36 húros hárfámat 700 ezerért vettem, mondjuk volt benne pár extra, pl fehér színű, meg lábak is jártak hozzá
2018. jún. 13. 18:36
 2/2 anonim válasza:
Szerintem ez függ attól hogy ki gyártotta, meg hogy milyen állapotban van, milyen régi stb. De sokat ne adj alább az eredeti árához képes, amennyire tudom nem egy olyan hangszer ami sokat veszít az árából (itthoni hárfásoktól és külföldiektől is ezt hallottam.) Egyébként az én 34 húrosomat 500.000ért vettem újonan ha ez segít. :)
2018. aug. 5. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!