Justin bieber az új pop királya pár év múlva az lesz?
Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 16:28
41/48 anonim válasza:
Utolsó, alapvetően igazad van, de szerintem zenészként könnyen észreveszem hogy kinek a zenéje képvisel értéket.
42/48 Bihar Valatonon válasza:
Ennyi erővel bárki része lehetne a zeneiparnak, aki semmit nem ért hozzá csak az amúgy is ízlésficamos kislányoknak bejön :D
43/48 anonim válasza:
Mintha nem lenne tele a zeneipar tehetségtelen gyökerekkel már majdnem 30 éve.
44/48 Bihar Valatonon válasza:
Azért vonatkoztassuk már el a "nem futtatott de elfér" meg a "futtatjuk pedig nagyon szar" témát :)
45/48 anonim válasza:
Én Bon Jovi rajongó vagyok, és előtte olyan vita volt, hogy Jon Bon Jovi kicsoda, mit tett le az asztalra, csak 1 dalát ismerik, bezzeg Justin Biebernek sok slágere van, a Bon Jovi Bieber hátán akar felkapaszkodni, és hasonlók. (Az volt a kiváltó ok, hogy Jon Bon Jovi elmondta a véleményét arról, hogy JB késett egy koncertről. Még csak azt se mondta, hogy rosszul énekel.)
46/48 anonim válasza:
Ez nagyon durva :D A BJ már 10 évvel Bieber születése előtt is csúcson volt.
47/48 anonim válasza:
Szerintem is. Mondjuk ez olyan vita volt, ahol sok Justin Bieber-rajongó is elkezdett értelmeseket kommentelni, mert már nekik volt ciki, hoyg egyesek (de sokan) mit írnak.
Régi már, de most eszembe jutott.
Itt megtekinthető:
48/48 anonim válasza:
Ha nem is tehetség alapján (mert nem) de ismertség alapján igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!