Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Justin bieber az új pop...

Justin bieber az új pop királya pár év múlva az lesz?

Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 16:28
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
60%
Mit nem hiszel, kedves JB fan? Inkább a Beatles teremtette meg a mai értelemben vett popzenét, de Jackson továbbfejlesztette és a saját izlésére formálta. Az Abbától Shakiráig mindenkire hatással volt. Kiváncsi vagyok, JB-re ki fog emlékezni 40 év múlva. Meg arra is, hogy mikor fog feleannyi cd-t eladni mint Jacko. Michael olyan a popzenében, mint Eric Clapton a bluesban vagy Chuck Berry a rock and rollban. Megkerülhetetlen, ikonikus figura, aki megreformálta és új szintre emelte a műfajt, amiben alkotott. Emellett előadók ezreit inspirálta.
2017. júl. 10. 01:43
 22/48 anonim ***** válasza:
90%
Egyiküknek sem vagyok a rajongója, de szerintem süket, aki Justin Bieberben bármi értéket lát. Nem kérdés, hogy Michael Jacksont preferálom, szerintem jogos a pop királya kifejezés, valóban valami újat és egyedit hozott a zene világába. Ja, és 8 évesen már a Jackson 5-val turnézott, úgyhogy nem JB kezdte fiatalabban. ;) Egyébként azt nem vonom kétségbe, hogy akár 40 év múlva is emlékezni fognak JB-re, de biztos, hogy nem a "remek zenéi" miatt. El tudom képzelni, hogy valami botranyhős lesz belőle, és csak az egykori rajongói fognak emlékezni arra, hogy amúgy mást is csinált. A hatalmas rajongónak meg csak azt üzenem, hogy JB-t remélhetőleg kinövöd 15-16 éves korodra, de a rossz ízlést sajnos nem valószínű...
2017. júl. 10. 11:30
 23/48 anonim ***** válasza:
Botrányok nélkül igazából sehol nem lenne.
2017. júl. 10. 13:13
 24/48 A kérdező kommentje:

Van kedve valakinek beszélgetni

a Facebookon?

Én imádom Michaelt

2017. júl. 10. 13:30
 25/48 anonim ***** válasza:
Én nem "fan" vagyok drágám, hanem BELIEBER...van különbség nem is kicsi szóval....nem firtatom Jacko tehetségét valóban remek előadó (egyébként Justinnak is az egyik kedvence...) Ja! És nem fogombkinőni soha...az ízlésem meg a magam dolga... 😉 😘
2017. júl. 10. 16:19
 26/48 Bihar Valatonon ***** válasza:
Belieber.....:DDDDD Bilibe sokkal jobban hangzik.....dzsásztinnak attól hogy Jacko a kedvence még tehetsége az nincs :D
2017. júl. 10. 19:24
 27/48 A kérdező kommentje:
Jól mondod 😃 bilibe ez jó
2017. júl. 10. 19:29
 28/48 anonim ***** válasza:
Ez vicces. Mi a különbség a kettő között? Ebben most nincs semmi kötekedés. Komolyan érdekelne. Ez már kicsit off, szerintem privátba válaszolj, senkit se harapok meg.
2017. júl. 10. 19:38
 29/48 Emeliine ***** válasza:

Belieber 😂 Nem fan, belieber 😆

Ez jó. Amúgy mindegy h kit is szeretsz, de ez már durva hogy őszine legyek, ennyire fanatikusnak lenni.

2017. júl. 10. 20:17
 30/48 Bihar Valatonon ***** válasza:
Mi a különbség a tehetség és a tehetségtelenség közt?!% Ha nem jössz rá magadtól..:)
2017. júl. 10. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!