Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Justin bieber az új pop...

Justin bieber az új pop királya pár év múlva az lesz?

Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 16:28
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Ha Bieber tehetséges akkor nem használja ki.
2017. júl. 10. 21:22
 32/48 Bihar Valatonon ***** válasza:
Két alkalommal volt tehetséges... itt: https://www.youtube.com/watch?v=4unBO2VSGvs meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=8j9KlzAhJyw ....ezt kéne mindig csinálnia :DDDD
2017. júl. 10. 21:42
 33/48 anonim ***** válasza:
Ehhez szerintem tehetséges.
2017. júl. 10. 21:49
 34/48 anonim ***** válasza:
#28-nak! Bocsi nem privátba írom mert mást is érdekelt és nincs kedvem ennyiszer leírni...szóval először is a belieber szó a Bieber és Believer (hívő) szavakból tevődik összevonésából és Justin fanatikus rajongóit nevezik így. A különbség a Belieberek és a fanok között, hogy a fanok nincsenek úgy oda Justinért. Szeretik a zenéjét és/vagy a külsejét de ennyj semmi több. Fogalmuk sincs az életérő, semmiről. A Belieberek azok akik a kezdezektől Justin mellett állnak, támogatják, ha szomorú mi is azok vagyunk, ha boldog mi is. Az életünk része és mindig kiállunk mellette sose tagadjuk le. Szóval röviden összefoglalva, a fanok azért szeretem mert jónak tartják a számait vagy beindulnak rá. Belieberek ezek mellett a lelkét is,a személyiségét vagy hogy fogalmazzak..van egy nagyon jó belieber idézet ami leírni ezt: " te tudod ki selena,én tudom ki avalanna. Te szereted a testét, én szeretem a mosolyát. Te tudod ki Justin Bieber, én tudom ki Kidrauhl. Te fan vagy én BELIEBER.
2017. júl. 11. 00:37
 35/48 Bihar Valatonon ***** válasza:
46%
Szóval leegyszerűsítve ez egy bíborka szekta akik naponta kiverik és ujjazzák magukat erre a kislányra? :D Derék elfoglaltság, és életcél :DDDDD
2017. júl. 11. 00:44
 36/48 anonim ***** válasza:
Szerintem kedves a BELIEBERtől hogy leírta. Megérteni sosem fogom, de elfogadom, mert senkinek se árt vele. Furcsa, engem sosem érdekelt hogy Albert King kivel csalta a feleségét és hogy az amúgy zseniálisan zenélő Dave Mustaine mekkora gyökér.
2017. júl. 11. 12:06
 37/48 xXAlexaXx ***** válasza:
49%
Na jó. Először is, nem egyszer mondták az emberek azt, hogy ,,felhúzták" Justint. Drágám, ha te három éves korodban úgy doboltál, mint ő . Hatéves korodban úgy gitároztál, mint ő. Nyolc éves korodban úgy zongoráztál, mint ő. És 10 éves korodban úgy trombitáztál, mint ő, akkor megtapsollak és elfogadom azt, amit fentebb elmondtál. Igen. Scooter ,,kikukázta" a netről és valóban segitett Justinnak, de azzal a tehetséggel, ami neki volt, biztosan zenével foglalkozott volna, lehet, hogy nem ilyen sikeresen, mint most, de ezt csinálta volna. Tizenhatéves korában kiadta az első kislemezét, majd nemsokkal később albumát is. Amit még én is bevallok, elég gyerekes lett. Mármint nem a legjobb albuma. Ezután kiadta a My World 2.0, az album folytatását. Aztán jött az Under The Mistletoe, A Believe, a Journals és a Purpose albuma is. Az utolsó, a Purpose, 2015-ben. És mindeközben megannyi bántás érte. Például. Az utálkozók azért utálják, mert botrányokat csinál. Megkérdeztem párat, melyk botrányokat? ,,Börtönbe került" Miért is? Mert a sajtó több autóval követte őt és ezért gyorsabban kezdett menni, igy karambolozott egyett. Persze, hogy megijedt. Ezért dulakodni kezdtek a másik sőförrel. Amúgy, most ahhoz szólnék, aki azt mondta nem szeret minket, mármint a rajongóit. Amikor ugye lecsukadták, az első dolga az volt, hogy felhivja Ryant (egyik barátját) és megkérdezte tőle, hogy jól vagyunk, ugye nem csináltunk semmi hülyeséget miatta. És eközben sirt, mert tudta, hogy rengeteg rajongó saját magán tesz bántalmazásokat miatta. Aztán. Az utálók azt mondták, mert drogozott. Na. Ez pont olyan, mintha én megütnélek és azért kezdenélek utálni, mert piros az arcod. Remélem értitek mire gondolok. Tehát. A világ épp 34% Belieber, de emelett millió utáló van, akik folyamatosan bántják Justint. Mint itt most ti. Kérdem én, ti birnátok? Nem hiszem. A legtöbb ember, ha ennyi utálatot kapna egy héten, mint Justin egy nap, akkor az öngyilkosságba temetkezne. De ő nem. Volt egy apróbb szükete, ahol össze kellett szednie magát, de visszatért. És ő az a sztár, aki nem hagyja, hogy elfelejtsék az emberek. Mi vissza fogunk emlékezni rá. Örökké Belieber maradok. Ja és bocsi, ha kicsit értetlenül irtam, de ha Justinról van szó, sokszor ideges leszek.
2017. júl. 19. 22:49
 38/48 Bihar Valatonon ***** válasza:
78%
Nem ideges vagy...csak magyarázod a semmit....van tehetséges Justin a zeneiparban,de őt Timberlakenek hívták amit meg te leírtál egyenlő a nullával...van olyan amatőr zenész ismerősöm aki szarás közben többet tesz le az asztalra, mint bíborka kár ezt körbe magyarázni igazi tehetsége a celebségi IQ lájtos kisp.csák elkápráztatásán kívül a büdös életben nem lesz :D
2017. júl. 20. 00:51
 39/48 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell bántani. A zeneipar nélküle is halott lenne.
2017. júl. 20. 00:55
 40/48 anonim válasza:
Mindenkinek más a véleménye. Nem vagyok egy kifejezetten nagy Justin Fan, se Jackson fan. De el tudom fogadni hogy mások rajonganak értük. És elhiszem hogy nem ugyanaz a kategória a kettő. De ne kicsinyitsetek le a másik előadót. Hisz nem a jövőben élünk, és nem donthetjuk el hogy Justinnak hány lemeze, és díja lesz. Nem kéne eskudozni ide meg oda. Majd kiderul pár év múlva. És legyetek tekintettel arra is hogy másokat ne fikazzatok addig amíg ti nem értek el annyi sikert mint ők...
2017. júl. 20. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!