Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Anime ost op, ed, stílusra...

Anime ost op, ed, stílusra pop/rock/metal? Ami nem sablonos.

Figyelt kérdés

2017. jún. 12. 16:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ha metál akkor Detroit Metal City :)

https://www.youtube.com/watch?v=w2ybaocLfGE

és

[link]

2017. jún. 17. 17:02
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem rossz, egyszerű, rövid, másfél perces death metal breakdown. ;) Köszi.

Ilyenből küldhetsz hosszabbat is. ;) Vagy többet. :-)

A második linket még azért nem látom, mert jelenleg

nem vagyok belépve oda. Arról most nem nyilatkozom.

2017. jún. 19. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
A második link az anime OST-k letöltö oldala, csak reggelni kell
2017. jún. 19. 23:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Azt ismerem, köszi. ;) Azt gondoltam, netán szintén konkrét zenei ajánlat.
2017. jún. 20. 13:03
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi.
2017. jún. 24. 17:43
 17/17 A kérdező kommentje:

Na tessék, véletlenszerűen most meg belenyúlok. :)) Napok óta nem néztem youtube-ról videót, csak európai, amerikai zenék miatt inkább, vagy valami ismeretterjesztőt.

Most meg csak úgy kikapcsolódásképp Japánról kerestem videót, véletlenszerűen, és mindhárom szám nekem tökéletes, ahhoz képest, hogy pop zene. A második egyébként jazz-pop cucc.

Nyilván magasabb színvonalú egy minőségibb prog zene, de én itt pop zenét kerestem, azon belül tökéletesre akadtam, mind a három nagyon tetszik:

https://www.youtube.com/watch?v=VoSJUAr7KMY

A video alatt 3 dal forrása.

Per pill nem tudom, melyik a szám címe, melyik az előadó, és melyik animéből vannak. :)))

De sebaj, majd rákeresek. ;)

A fele kandzsiból áll a feliratnak, fele latin betű, szóval szerintem holnap keresek rá, most este ehhez már fáradt vagyok. :))

Nah, ezeknél a daloknál teljes összhang van. Japános harmónia, mégis változatos, aranyos, dallamos, a harmóniamenetek tökéletesek, mégse sablonosak.

Persze pop dal lévén vannak ezekben is sablonok, másképp nem volna pop zene. :))) De mégis van ezekben valami sajátos.

És nem utolsó sorban ezek tényleg japán hangulatú, igazi j-pop zenék.

2017. jún. 24. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!