Anime ost op, ed, stílusra pop/rock/metal? Ami nem sablonos.
Nem rossz, egyszerű, rövid, másfél perces death metal breakdown. ;) Köszi.
Ilyenből küldhetsz hosszabbat is. ;) Vagy többet. :-)
A második linket még azért nem látom, mert jelenleg
nem vagyok belépve oda. Arról most nem nyilatkozom.
Na tessék, véletlenszerűen most meg belenyúlok. :)) Napok óta nem néztem youtube-ról videót, csak európai, amerikai zenék miatt inkább, vagy valami ismeretterjesztőt.
Most meg csak úgy kikapcsolódásképp Japánról kerestem videót, véletlenszerűen, és mindhárom szám nekem tökéletes, ahhoz képest, hogy pop zene. A második egyébként jazz-pop cucc.
Nyilván magasabb színvonalú egy minőségibb prog zene, de én itt pop zenét kerestem, azon belül tökéletesre akadtam, mind a három nagyon tetszik:
https://www.youtube.com/watch?v=VoSJUAr7KMY
A video alatt 3 dal forrása.
Per pill nem tudom, melyik a szám címe, melyik az előadó, és melyik animéből vannak. :)))
De sebaj, majd rákeresek. ;)
A fele kandzsiból áll a feliratnak, fele latin betű, szóval szerintem holnap keresek rá, most este ehhez már fáradt vagyok. :))
Nah, ezeknél a daloknál teljes összhang van. Japános harmónia, mégis változatos, aranyos, dallamos, a harmóniamenetek tökéletesek, mégse sablonosak.
Persze pop dal lévén vannak ezekben is sablonok, másképp nem volna pop zene. :))) De mégis van ezekben valami sajátos.
És nem utolsó sorban ezek tényleg japán hangulatú, igazi j-pop zenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!