Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Anime ost op, ed, stílusra...

Anime ost op, ed, stílusra pop/rock/metal? Ami nem sablonos.

Figyelt kérdés

2017. jún. 12. 16:41
1 2
 2/17 anonim ***** válasza:
Mi neked a nem sablonos? Nekem a kérdés olvasasakor a Death Note 2. Openingje ugrott be [link]
2017. jún. 12. 20:42
 3/17 A kérdező kommentje:

A DN openingeket ismerem, bírom. :) Jó kis metalcore, a japán metalcore többségében bejön nekem. :) Az USAbeli már nem annyira...

A listát meg fogom hallgatni, köszi. :)

2017. jún. 12. 23:08
 4/17 A kérdező kommentje:

...bár meg kell hagyni, az örmény származásúakból álló System of a Down altermetal zenekar hatása egyértelmű ebben a DN OP-ban... A zenekar meg USA kultúra alatt nevelkedett... Szóval kivétel erősíti a szabályt. ;) Bár az is igaz, hogy nem teljesen amcsik, hiszen örmény származásúak.

A Maximum the Hormone meg ugyebár japán. Viszont utóbbi is jól rak össze metált. :)

2017. jún. 12. 23:13
 5/17 A kérdező kommentje:
Meghallgattam a listád, tényleg nem sablonos, csak nem az esetem, de azért köszi, hogy megmutattad. :)
2017. jún. 13. 18:25
 7/17 anonim ***** válasza:

Még ezt az egyet tenném hozzá:

https://www.youtube.com/watch?v=sF0QLtk3YH0

2017. jún. 17. 03:20
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb ajánlatokat!

A 23:32-esben levő 7 link zeneszámait meghallgattam, a kb felét már ismertem egyébként, összességében

nem rossz, de nem annyira esetem.

Mondom ismét:

pop / rock / metal

stílusok érdekelnek, nem igazán filmzene-komolyzene szerűség, ennél a kérdésemnél.

(Szoktam olyat is hallgatni, de most nem olyanokat keresek.)

A Ghost in the shell inkább komolyzene-filmzene szerű. Ismertem azt is, egész jó egyébként.

Azonban jelenleg főleg ritmusos (és továbbra se sablonos) cuccok érdekelnek.

És olyan, ami alapvetően JAPÁN hangzású

pop / rock / metal. :) Ezt most hozzáteszem.

Amúgy tényleg köszi. :) Hamarosan meghallgatom a többi ajánlatot is.

2017. jún. 17. 14:56
 10/17 A kérdező kommentje:

Az iménti, 8:30-ra: időközben ezeket is meghallgattam, köszi, bár sokuk tényleg egészen japános hangzású pop-rock, de úgy... elmegy valahogy, hallgathatóak,

de nem az eseteim.

(Death Parade: ezeket ismertem egyébként, van jó, és van számomra közepes minőségű D.Parade szám az OST albumáról.)

Sebaj, mind több anime zenével ismerkedek, annál esélyesebb, hogy belefutok majd nekem tetszőekbe. :)

(Van pár kedvencem korábbról.)

2017. jún. 17. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!