Nektek milyenek a zenefogyasztási szokásaitok? Ha elmentitek a kedvelt zenéket, albumokat, hogyan rendszerezitek? Hova gyűjtitek?
spotify + adblock kombó
torrentezni meg nem szabad ;)
Változó. Ha albumszinten hallgatom, akkor azt általában Spotify-on teszem, de van, hogy Bandcamp-en, meg ha esetleg fenn van egy egész album YouTube-on egyben, akkor ott. Mivel egyetemi hálózaton le van tiltva a torrentezés, mostanában azt ritkábban teszem, avagy dalonként töltök le, vagy mással torrenteztetem le a zenét.
A gépemen nagyrészt ömlesztve vannak a számok, kivéve azok, amiket album-, vagy diszkográfia-szinten szedtem le, azoknak külön mappájuk van. Az ömlesztett daloknak egy ideje már írogatom be az mp3 adatait, hogy szebben nézzen ki az összkép, de az az igazság, hogy marhalassan haladok vele, egyrészt mert irdatlan sok zeném van, másrészt mert van néhány dal, amik annyira ismeretlenek, hogy nehéz róluk információt találni, elhányok rá egy órát, nem jutok semmire, és nem csak, hogy utána hetekig szüneteltetem az dolgot, de az életkedvem is elmegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!